Dimitar Berbatov og John Arne Riise (Foto: John Walton/Pa Photos)
Dimitar Berbatov og John Arne Riise (Foto: John Walton/Pa Photos)

Riise og Berbatov i storslag

Nordmannen nære sin første scoring da Fulham vant i Karibien.

CS Cartagines-Fulham 0-3

John Arne Riise og Brede Hangelands Fulham er i disse dager på sesongsoppkjøring i Costa Rica, og i den første kampen i Karibien ble det 3-0-seier mot C.S. Cartagines natt til mandag.

Riise startet oppgjøret på venstrebacken, mens Hangeland spilte 2. omgang som midtstopper da Martin Jol valgte å benytte hele troppen i sommerens første oppkjøringskamp.

Les også: Her er sommerens overganger i Premier League

Riise var en av dem som ville vise seg fram, og skapte lagets første sjanse da et strålende innlegg fant Dimitar Berbatov. Bulgareren, som i Hangelands fravær var iført kapteinsbindet, leverte en god heading som hjemmelagets keeper måtte ut i full strekk for å avverge.

Riise skaffet straffe
Senere i omgangen var Riise nære ved å score sitt første Fulham-mål da han ble spilt gjennom av Pajtim Kasami, men uheldigvis for nordmannen gikk skuddet i nettveggen.

Samme Kasami stod også for forarbeidet da Berbatov sendte Fulham i ledelsen, før Riise nok en gang var i begivenhetenes sentrum. Et nytt offensivt bidrag endte med at venstrebacken ble lagt ned i feltet, og fra elleve meter var Berbatov iskald og doblet Premier League-lagets ledelse.

Ett av ni pausebytter var den lokale helten Bryan Ruiz, som hjemmefansen fikk se score kampens siste mål et drøyt kvarter før slutt. En annen innbytter - Hugo Rodallega - stod for forarbeidet, i en kamp der Martin Jols lag kom godt i gang etter to måneders tid uten kamptrening.

Én av dem som fikk prøve seg i sluttminuttene var dansken Lasse Vigen Christensen. 18-åringen spilte 13 minutter som høyreback i det som var hans første kamp for Premier League-klubbens A-lag.

Etter kampen skrev en fornøyd Riise på Twitter at han følte seg bra og at laget også så bra ut.

Hvordan går det med Fulham denne sesongen? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!