BUNDESLIGAEN: Hamburg skal være villige til å betale 24 millioner kroner for Arsenals Nicklas Bendtner. (Foto: Fabio Ferrari, © BL JRM**LON**)
BUNDESLIGAEN: Hamburg skal være villige til å betale 24 millioner kroner for Arsenals Nicklas Bendtner. (Foto: Fabio Ferrari, © BL JRM**LON**)

Tidligere Miss Fitness: – Bendtner kastet drink på meg

Ingen god dagen derpå for Nicklas Bendtner.

Trusetrøbbel, promillekjøring og glasskasting. Listen over kontroverser blir bare lengre og lengre for den danske urokråka Nicklas Bendtner.

Søndag er spissen nok en gang viet behørig spalteplass i danske medier. Nå blir han beskyldt for å helle en drink på en tidligere Miss Fitness-modell, skriver BT.

Ifølge fitnesstrener og stylist Sarchar Leone skal Bendtner ha forulempet henne på det fasjonable in-stedet Simons Natklub i København.

Ville ha kontakt
Bendtner forsøkte flere ganger å fange oppmerksomheten til 35-åringen, som pratet med en jente i Bendtners følge.

Leone, som hadde med seg kjæresten sin på nattklubben, avviste Bendtner ved å snu ryggen til. I retur fikk hun en albue.

– Så kikket han på meg og sa «hvem tror du de kaster ut, deg eller meg?».

Situasjonen, som fant sted i 03-tiden natt til søndag, eskalerte. Etter et par albuer frem og tilbake kastet så Bendtner en drink i fanget på Leone. Kamphanene måtte til slutt skilles av Leones kjæreste og Bendtners venner.

Sarchar Leone er tidligere vinner av Miss Fitness-konkurransen i Danmark og har jobbet som konsulent på tv-programmet Danmarks næste Top Model.

Les også: – Bendtner kastet glass mot taxi i København

Tilkalte politiet
Dørvaktene på stedet skal ikke ha sett episoden. Heller ikke politiet, som ankom stedet og snakket med dørvaktene, foretok seg noe i sakens anledning. Dermed kan det se ut til at Bendtner slipper unna lovens lange arm denne gangen.

Hull-aktuelle Bendtner, som fortsatt er Arsenals eiendom, fikk senest i mars en bot på842 000 danske kroner for fyllekjøring i Københavns gater.25-åringen mistet også førerkortet.

Ingen i Bendtner-leiren ønsket å kommentere saken overfor BT søndag.

Kl. 03.19 natt til søndag postet Bendtner følgende kommentar på sin Twitter-konto:Søndag ettermiddag la han så ut et bilde av seg selv iført mørke solbriller og caps på bildetjenesten Instagram.