VENDER TILBAKE? Jose Mourinho vil ha sin gamle elev tilbake. (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)
VENDER TILBAKE? Jose Mourinho vil ha sin gamle elev tilbake. (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Mourinho vil hente Drogba «hjem»

Og Liverpool ønsker seg Bayern München-talent. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Stadig flere spillere linkes til Chelsea etter at Jose Mourinho tok over roret på Stamford Bridge. Det siste ryktet kommer nok til å glede Chelsea-fansen ekstra mye. Nå Skriver nemlig Sunday Mirror at portugiseren jobber for å hente hjem sin gamle elev og Chelsea-legende Didier Drogba som nå spiller i tyrkiske Galatasaray.

Drogba
Drogba

Les også: Pep Guardiola: – Jeg vil kun ha Thiago Alcantara til Bayern München
Les også: Rooney forlot Manchester Uniteds oppkjøringsturné

Samtidig skal Arsenal nå ha gitt Gonzalo Higuain beskjed om å bestemme seg om han kommer til å flytte til London eller ikke. Arsene Wenger og klubben skal ha begynt å bli meget frustrerte over situasjonen rundt den argentinske spissen.

Liverpool kjemper desperat for å bli en klubb blant de fire beste i England igjen. Nå ønsker Brendan Rodgers å forsterke laget med stortalentet Xherdan Shaqiri fra Bayern München. Spilleren kom til Tyskland forrige sommer, men skal ha en usikker fremtid under Pep Guardiola. Rodgers skal vær evillig til å bla opp rundt 180 millioner kroner for spilleren. Det skriver Metro.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SKUFFET: Sveits og  Xherdan Shaqiri skuffet mot Kyrpos. (Foto: FABRICE COFFRINI/Afp)
SKUFFET: Sveits og Xherdan Shaqiri skuffet mot Kyrpos. (Foto: FABRICE COFFRINI/Afp)

Samtidig ryktes det også at Ronaldinho, som i disse dager leker seg i brasilianske Atletico Mineiro, nå vurderer et comeback til europeisk fotball. Klubben som skal lokke ballartisten er ifølge avisen So Foot Paris Saint Germain hvor han også spilte i fra 2001 til 2003.

Spekulasjonene fortsetter rundt Wayne Rooney. Ifølge Sunday Mirror er det nå Chelsea som er favoritter til å signere angriperen. Samtidig melder Daily Mail at United ikke har noen planer om å diskutere en ny kontrakt med Rooney før de har sett hvilken form og fysisk tilstand han er i.

Les også: Viking bekrefter interesse for Magne Hoset
Les også: Swansea sprengte banken for Bony

Edin Dzeko kan se ut til å få en ny vår under den nye treneren Manuel Pellegrini. Spissen som stort sett har fungert som innbytter den siste tiden blir nå regnet som en veldig viktig spiller for klubben. Det sier Pellegrini ifølge The Telegraph.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ronaldinho, (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Ronaldinho, (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Men selv om Edin Dzeko blir i klubben så betyr ikke det at City ikke skal hente inn nye spillere. Pellegrini skal nemlig ha sett seg ut Fiorentinas Stevan Jovetic. Den styrtrike klubben skal være villig til å legge 245 millioner kroner på bordet for å sikre seg 23-åringen.

Tottenham har havnet i en knipe. De liljehvite fra London sliter med å få solgt Emmanuel Adebayor. Det hindrer klubben i å kunne legge inn et bud som er godt nok for å få Aston Villas Christian Benteke til klubben.

Les også: Guardiola langer ut mot gamleklubben Barcelona
Les også: Ronaldinho med lekker stikker-assist da Atletico Mineiro avanserte til finale

Manchester United og Arsenal kjemper begge om å slå kloa i Evertons Marouane Fellaini. Nå har de en måned å gjøre det på. Utkjøpsklausulen i belgierens kontrakt går ut i løpet av de 30 neste dagene, og etter det vil det koste rundt 275 millioner kroner å få spilleren til å flytte fra Liverpool.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HÅRREISENDE KRAV: Marouane Fellaini vil ha godt betalt dersom han går til Arsenal. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)
HÅRREISENDE KRAV: Marouane Fellaini vil ha godt betalt dersom han går til Arsenal. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)

Brendan Rodgers ser ikke ut til å ligge på latsiden i sommer. I tillegg til ryktene rundt alleredne nevnte Shaqiri skal han også nå være ute etter å hente både Christian Eriksen og Toby Alderweireld fra Ajax for til sammen 230 millioner kroner.

Les også: Elyounoussi scoret og sendt til sykehus
Les også: – Iraks U20-keeper spilte U23-fotball i 2005

Også Norwich vil forsterke laget sitt. De gulkledde skal nå ha signert FC Twentes midtbanespiller Leroy Fer. Han blir den sjette spilleren etter Javier Garrido, Ricky van Wolfswinkel, Nathan Redmond, Carlo Nash og Martin Olsson som signerer for klubben i sommer.

Ajax' Christian Eriksen (Foto: ROBIN UTRECHT/Afp)
Ajax' Christian Eriksen (Foto: ROBIN UTRECHT/Afp)