kim kardashian og kanye west
kim kardashian og kanye west

Kanye West (36) angrep kameramann

– Aldri prat til meg igjen!

Rapperen Kanye West (36) ble i juni pappa for første gang sammen med realitystjernen Kim Kardashian (32). Sammen fikk de datteren med det oppsiktsvekkende navnet North West, og har holdt seg i skyggen av rampelyset etter fødselen.

Denne uken brøt imidlertid Kanye stillheten, da han ble fly forbannet på en fotograf på en flyplass i California.

Det er nettstedet TMZ sin fotograf som fikk Kanyes beger til å renne over, og det hele ble fanget opp av fotografens videokamera.

I videoen kan man se Kanye som trer ut at en bil mens han snakker i mobiltelefonen sin. Når han legger på benytter fotografen sjansen til å rope ut hvor stor fan han er av rapperens musikk.

– Jeg er stor fan av deg og jeg elsker musikken din, sier fotografen i håp om en vennelig respons.

– Aldri prat til meg igjen

Komplimentet ble ikke tatt godt imot og Kanye legger hånden sin over kameraet og gir fotografen en skjennepreken.

– Det er bra at du liker musikken min, men aldri prat til meg igjen. Jeg vil ikke at noen paparazzier skal prate til meg, eller noen jeg kjenner. Fortell til alle du kjenner at de ikke skal snakke til meg noensinne. Aldri snakk igjen, kjefter han.

Da samtalen brytes opp fortsetter fotografen i hælene på rapperen for å spørre om når neste album kommer ut, ogf Kanye blir rasende.

– Jeg sa du ikke skulle prate til meg, roper han ide han dytter kameramannen bakover.

Se videoen fra TMZ her:

Det er ikke første gang den anerkjente rapperen har flydd på fotografer og andre som trenger seg inn på ham. Voldsepisoder har flere ganger blitt fanget på kamera, men den nybakte pappaen ser ikke ut til å lære av sine feil.

Ble tilbudt 18 millioner for babybilde

Etter at stjerneparet fødte datteren North for tre uker siden, har foreldrene skapt store overskrifter i internasjonale medier, både for navnevalg, falske foto av datteren og nå at de har avslått svimlende 18,7 millioner kroner for eksklusive bilder av datteren North West.

– North er ikke hele Amerikas baby, skal Kanye ha sagt i følge en kilde av US Weekly, og kilden mener derfor at det er usannsynlig at paret slår til på noen av de eksklusive tilbudene med det første.

Hvilke rolle barnet får i det verdenskjente parets hverdag i rampelyset blir, er det ennå ingen som vet etter som paret har vært sparsomme med opplysninger rundt datteren.