I TRØBBEL   IGJEN: Paul Gascoigne.  (Foto: AP Photo/Scott Heppell, File)
I TRØBBEL IGJEN: Paul Gascoigne. (Foto: AP Photo/Scott Heppell, File)

Ingen vet hvor «Gazza» er

Venner er bekymret etter at den tidligere fotballstjernen skal ha forsvunnet.

Tidligere denne uken ble det kjent at Paul Gascoigne ble kjørt til sykehus etter at han skal ha falt om beruset utenfor et hotell.

Etter denne hendelsen har derimot ingen hørt fra den tidligere fotballstjernen. Han har ikke kontaktet familien, venner eller agenten sin, og nå vet ingen hvor 46-åringen befinner seg. Det skriver The Mirror.

– Vi har prøvd å komme i kontakt med Paul de siste dagene. Vi har prøvd venner som hans tidligere lagkamerater Gary Mabbutt og Jimmy Gardner uten å lykkes, sier en bekymret talsmann.

Les også: Gascoigne kjørt til sykehus etter å ha kollapset

Gazzas 19 år gamle nevø Jay Kerrigan bekrefter at familien ikke har hørt noe fra han.

Cricketspilleren Ronnie Irani som var med på å betale for Gazzas opphold på en avrusningsklinikk i USA tidligere i år har heller ikke hørt noe.

– Han trenger eksperthjelp nå, sier han.

Mye tydet på at Gascoigne var på bedringens vei etter oppholdet i USA. Men tidlig i juli kom nyheten om at den tidligere Tottenham-spilleren var blitt arrestert etter å ha gått amok på en jernbanestasjon og angrepet en vekter i tillegg til sin egen eks-kone.

Les også: Ny sjokkvideo av Gazza: – Han satte kokain rett i beinet

Mannen som spilte 57 landslagskamper for England og var en av 90-tallets største idrettsprofiler, ble siktet for legemsfornærmelse og ordensforstyrrelse. Han måtte tilbringe 12 timer på en glattcelle.

Bare noen dager etter ble han innlagt på sykehus, og nå vet ingen hvor den tidligere fotballstjernen er.

Gascoigne (Foto: Chris Clark/Pa Photos)
Gascoigne (Foto: Chris Clark/Pa Photos)