VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM tropp. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM tropp. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Pep Guardiola: – Jeg vil kun ha Thiago Alcantara til Bayern München

Bayern München-trener Pep Guardiola røper at han vil signere Thiago Alcantara fra sin tidligere klubb Barcelona.

Barcelonas stjerneskudd Thiago Alcantara har blitt koblet til Manchester United gjennom hele sommeren.

Men nå kan det se ut som om 22-åringen ender opp hos de regjerende Mesterliga-vinnerne Bayern München.

LES OGSÅ: Guardiola langer ut mot gamleklubben Barcelona

Ifølge The Guardian gjenstår kun formaliterer før midtbanespilleren blir klar for den tyske storklubben. Han skal være enig om en fireårskontrakt med Bayern München. Kun forhandlinger om overgangssummen gjenstår før den spanske U21-landslagsstjernen vil bytte ut La Liga med Bundesliga, hevder den anerkjente avisen.

De vet min mening. Ingen vil forlate Barcelona dersom de føler at de ikke får nok spilletid. Thiago ønsker å spille. Det har jeg fortalt både ham og klubben

Bekrefter interessen
Bayern Münchens nye trener Pep Guardiola røper torsdag at han har kontaktet gamleklubben Barcelona med tanke på å kjøpe Thiago Alcantara.

– Jeg ønsker Thiago Alcantara. Men jeg vet ikke hva som vil skje. Thiago er den eneste spilleren jeg vil ha, og det har jeg fortalt dem (Barcelona), sier Guardiola på en pressekonferanse, ifølge Sky Sports News.

Og:

– Det vil bli ham eller ingen. Jeg tror ikke det vil bli noen problemer. Jeg har snakket med klubben om mitt konsept og fortalt dem at jeg vil ha Thiago Alcantara.

– Thiago Alcantara er den eneste spilleren jeg ønsker meg og det har jeg fortalt dem. Vi har mange spillere, men vi trenger en med de spesielle ferdighetene som Thiago Alcantara kan gi oss, slår Guardiola fast.

LES OGSÅ: – Slik forsøkte Guardiola å snyte Barcelona for Neymar

IRRITERT: Pep Guardiola er irritert på ledelsen i gamleklubben Barcelona. (Foto: ARMIN WEIGEL/Afp)
IRRITERT: Pep Guardiola er irritert på ledelsen i gamleklubben Barcelona. (Foto: ARMIN WEIGEL/Afp)

LES OGSÅ: Rooney forlot Manchester Uniteds oppkjøringsturné

– Hos oss får han spille
Den tidligere Barcelona-treneren nærmest lover Thiago Alcantara spilletid om overgangen til Bayern München går i boks.

– Klubben vil til slutt avgjøre. De vet min mening. Ingen vil forlate Barcelona dersom de føler at de ikke får nok spilletid. Thiago ønsker å spille. Det har jeg fortalt både ham og klubben, forteller Guardiola.

DEBATT:
Tror du Thiago ender opp i Bayern München eller Manchester United? Ta debatten i kommentarfeltet under!