Are you Ready Eddie?

Vi finner bankerkandidaten vår i Ready Eddie på Jarlsberg i kveld.

Det ble 3.288 kroner i gevinst på andelskupongen «Ny V6 fra Langli 5» på Jarlsberg i går. I dagens omgang går vi for større gevinster.

Spill på lag med TV 2s eksperter. Besøk andelstorget her!

Både første- og sisteavdelingen er garderingsløp, mens bankeren kommer i V65-3. Her er analysen til travekspert Morten Rustad:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

Vi begynner med et åpent løp. 6 Vår Faxa er nok den beste hesten her, men den har hatt pause og er i usikker form. Det er en del gode hester på strek. Et spennende valg er 8 Høiby Krissa som blir enormt kuskeforbedret. Et jevnt løp utenom som bør garderes.

I V65-2 er det urutinerte treåringer til start. De som har gjort det best står på tillegg. Det er 10 Myhreng Brage og 13 Vesle Frøken Støen. De er også tre hester som starter for første gang i dag. To luringer finnes i 2 Fiann og 7 Stensvik Martin.

I tredje avdeling har jeg tro på favoritten 6 Ready Eddie. Har vært god i Danmark. Har vist at den kan starte bra på voltestart. Har bra spor i dag og en meget god kusk. Ikke umulig at den stikker til tet og vinner løpet. En klar favoritt og en mulig bankerkandidat.

I V65-4 er det to klare favoritter. 8 Kolbu Tarzan er veldig god, men kan galoppere. 4 Moe Hrym hadde flaks som vant sist, men er i god form. Luringen her er helt klart 3 Sterkar som har fordel av autostart, er i bra form og dette er et mer riktig løp enn på lenge. Disse tre bør holde.

1 Storsjarmøren er storfavoritt. Var god på Leangen sist. Det er flere startraske hester som er litt sjanseartet. En skikkelig luring er 4 Næskvikk som har vært kraftig forbedret etter den kom til Bergen. Kraftig kuskeforsterkning i dag så se opp for denne.

Sisteavdelingen er et treårsløp med brukbart nivå. 3 Sir Benjamin og 5 Thai Quicksilver har begge vært gode. 1 Super Photo skuffet sist, men må regnes med. 2 Manley har gjort det bra. Det er en del hester om beinet i dette løpet så det bør garderes.