Contador (Foto: Pete Goding/Pa Photos)
Contador (Foto: Pete Goding/Pa Photos)

Riis-sponsor gikk amok på Twitter: – Contador skal vinne - vi har penger

Den rike russeren Oleg Tinkoff får nok en tung dag i sitt feriehus i Toscana.

Chris Froome festet et godt grep rundt den gule trøya i forhold til sammenlagtfavorittene da han syklet inn til en sterk andreplass bak overlegne Tony Martin på onsdagens tempoetappe.

Briten har nå tre minutter og 25 sekunder ned til Alejandro Valverde på andreplass. Alberto Contador ligger på fjerdeplass og har hele tre minutter og 54 sekunder opp til Sky-rytteren.

Les også:– Froome burde vært kenyaner, men han hadde null støtte

Sent i går kveld valgte likevel en av Contadors og Saxo-Tinkoffs største sponsorer, Oleg Tinkoff, å tilbringe det som kan se ut til å ha vært en litt fuktig aften, på Twitter.

Blant flere meldinger som ikke egner seg på trykk uttalte den rike russeren seg også om årets Tour de France.

– Froome var overraskende sterk i dag. Men jeg har fortsatt troen. Lets go fu** them, skriver han.

En time seinere fulgte han opp med en ny melding

– Hvem som vinner Tour de France? Det gjør Alberto Contador. Det skal han. Broene er brent. Vi skal hjelpe, vi har penger til rådighet, skriver han.

Tinkoff fikk stor respons på meldingene sine og svarene han sender tilbake kan tyde på at han i disse dager lever de glade dager i en villa i Toscana. Han velger likevel til slutt å takke for seg.

– Ok, gutter. Jeg skal i seng nå. Ha det bra! Dette er ikke kun på spøk, bare delvis. Vi skal vinne Tour de France 2013, skriver han.