AVVISER RYKTER: Carlos Tevez vil ikke være med på at han er feit. (Foto: Alessandro Falzone/Ap)
AVVISER RYKTER: Carlos Tevez vil ikke være med på at han er feit. (Foto: Alessandro Falzone/Ap)

Tevez avviser rykter: – Jeg er ikke overvektig

Carlos Tevez hevder at han er i toppform og ikke sliter med vekten.

Italienske medier har de siste dagene hevdet at Carlos Tevez' nye klubb Juventus ikke er fornøyd med angriperens fysiske form.

På den medisinske testen i forbindelse med overgangen til Juventus fra Manchester City tidligere i sommer skal Tevez ha fått beskjed om at han veide minst seks kilo for mye.

LES OGSÅ: Nå har du presset på deg, Tévez

– Men klubben har enda ikke veid meg. Jeg må bare le når jeg hører slike ting. Juventus har overhodet ikke fortalt meg noe om at jeg må slanke meg

– Jeg er ikke overvektig
Argentineren skal ha fått beskjed om å legge seg i hardtrening for å bli kvitt de overflødige kiloene.

29 år gamle Tevez har fått med seg skriveriene om vekten hans i italienske medier – men beskriver det hele som sludder.

– Jeg har foreløpig ikke begynt å trene med Juventus og noen har hevdet at jeg er overvektig og må kvitte meg med seks kilo, sier Tevez, ifølge Reuters.

– Men klubben har enda ikke veid meg. Jeg må bare le når jeg hører slike ting. Juventus har overhodet ikke fortalt meg noe om at jeg må slanke meg, fastslår Tevez.

LES OGSÅ: Zlatan, Messi, Lewandowski og Ribéry kan bli «Europas beste spiller»

TIL JUVENTUS: Carlos Tevez har skrevet under for Juventus. (Foto: Alessandro Falzone/Ap)
TIL JUVENTUS: Carlos Tevez har skrevet under for Juventus. (Foto: Alessandro Falzone/Ap)

– Aldri mer Argentina
I det samme intervjuet bekrefter imidlertid Tevez at han aldri mer vil spille for sitt landslag Argentina. Den tidligere West Ham, Manchester United -og Manchester City-spilleren har ikke spilt for Argentina siden 2011.

– Alle vet at jeg elsker å spille i Argentinas drakt. Men jeg savner det ikke. Døren til landslaget er lukket for meg. Men vil dere ha alle årsakene så må dere snakke med det nåværende trenerteamet, som aldri har hentet meg inn i troppen, konstaterer Tevez – vel vitende om at drømmen om å spille VM-sluttspillet i Brasil for Argentina i 2014 allerede er knust.

– Jeg vet hvorfor de ikke tar meg med i troppen, men det er vanskelig å forklare. Det er åpenbart at treneren Alejandro Sabella liker bedre andre spisser. Jeg vet veldig godt at jeg ikke kommer til å spille i VM neste år, men jeg vil følge laget som supporter, konstaterer den nybakte Juventus-spissen.

LES OGSÅ: Veterankeeperen Schwarzer (40) til Chelsea: – En ære å komme hit

AVVISER MESSI-KONFLIKT: Carlos Tevez avviser at han er havnet i konflikt med Leo Messi. (Foto: Alessandro Falzone/Ap)
AVVISER MESSI-KONFLIKT: Carlos Tevez avviser at han er havnet i konflikt med Leo Messi. (Foto: Alessandro Falzone/Ap)

Avviser Messi-konflikt
Argentinske medier hevder at en av årsakene til at Tevez ikke får spille på landslaget er en konflikt med superstjernen Lionel Messi. Det avviser Tevez.

– Om jeg har havnet på kant med Lionel Messi? Det stemmer at det finnes fans av Messi og fans av Tevez. Men mellom oss har det aldri vært problemer. Vi har alltid hatt et godt forhold i garderoben, konstaterer Tevez.