Luis Suarez (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Luis Suarez (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Suarez fristet av Arsenal

Og Real Madrid prøver å lure spiller fra Barcelona. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Luis Suarez virker tapt for Liverpool. Mannen som tidligere har sagt at han aldri kunne tenke seg å spille for en annen klubb i England enn de røde fra Merseyside, har nå sagt til den uruguayanske radiostasjonen Sport890 at han vil vekk. Han var også smigret over at en klubb som Arsenal viste interesse for ham, skriver Liverpool Echo. Han sa at han nå har to eller tre alternativer for hvor han spiller neste sesong. Ifølge The Sun forbereder nå Real Madrid et bud på over 350 millioner kroner, som de håper de kan lokke ham til Spania.

Les også: Tilbake etter skademareritt: «Æ e' ittj trønder for ingenting»
Les også: John Terrys far anklaget for rasistisk motivert vold

Aston Villa har innsett at de ikke klarer å holde på Christian Benteke. Den belgiske spissen har ved flere anledninger gitt signaler om at han vil spille for en større klubb, og søndag leverte han inn sin avskjedssøknad. Men Villa lar ikke Benteke dra for småpenger. 220 millioner kroner er prislappen som er hengt rundt halsen hans. En sum Chelsea visstnok skal være villig til å betale. Men 22-åringen skal ifølge Daily Mail ha bestemt seg for at Tottenham er klubben han vil spille for. Og Spurs har ingen planer om å betale det Aston Villa krever. Birmingham-klubben føler også at Tottenham lurte dem da de fikk Jermaine Jenas på lån i sin tid, og ønsker å skvise nordlondonerne for hver cent de kan få.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL TIL SPURS: Christian Benteke vil helst til Tottenham, men
  Spurs vil ikke betale det han koster. (Foto: ANDREW YATES, © AY/JR)
VIL TIL SPURS: Christian Benteke vil helst til Tottenham, men Spurs vil ikke betale det han koster. (Foto: ANDREW YATES, © AY/JR)

Arsenal har foreløpig bare sikret seg Yaya Sanogo, men ser likevel ut til å bli en vinner på overgangsmarkedet. Bild kan vise bilde av Nicklas Bendtner på plass i Frankfurt for forhandlinger med Eintracht Frankfurt. Levante ønsker seg Marouane Chamakh. Johan Djourou er sendt avgårde til Hamburger SV. Vito Mannone har fått Sunderland som ny arbeidsgiver. Og om ikke det skulle være nok, så vil Roma nå hente Gervinho, skriver Il Tempo. Roma skal nå trenes av ivorianerens tidligere trener fra tiden i Lille Rudi Garcia, som tydeligvis tror han kan få noe mer ut av Gervinho enn han har vist for The Gunners. Garcia er også interessert i et annet restaureringsobjekt, nemlig Manchester Citys glemte høyreback Maicon.

Les også: Nå er «Mix» tapt for Norge
Les også: Se Beckhams karrierehøydepunkter - i Lego

Arsenal-manager Arsene Wenger har hentet Sebastian Perez Cardona på prøvespill, skriver Daily Mail. Midtbanespilleren fra Atletico Nacional har allerede 50 kamper på topplan hjemme i Colombia, men kom ikke med i troppen til U20-VM.

Sunderland-manager Paolo Di Canio fikk på plass Jozy Altidore på sin egen 45-årsdag. Nå prøver han å selge inn sitt «Little Italy» til landslagsspilleren Emanuele Giaccherini. Ifølge Daily Mirror kan 28-åringen doble lønnen han får i Juventus dersom han kommer til Sunderland. Kantspilleren var i Italias tropp i Confederations Cup, og har innsett at han risikerer å få lite spilletid i Juventus neste sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SUNDERLAND-AKTUELL: Emanuele Giaccherini kan bli Sunderland-spiller
  med det aller første. (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)
SUNDERLAND-AKTUELL: Emanuele Giaccherini kan bli Sunderland-spiller med det aller første. (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)

Wiganiseringen er i full gang i Everton. Manager Roberto Martinez vil ha gutter som har vunnet noe i Everton, og har nå hentet Arouna Koné og Antonin Alcaraz fra gamleklubben sin. I tillegg har han hentet Joel Robles fra Atletico Madrid, skriver The Sun. Keeperen var på lån til Wigan siste halvdel av forrige sesong.

Newcastle-manager Alan Pardew begynner å bli lei av alle ryktene rundt Yohan Cabaye. Nå vil han at Paris Saint-Germain skal komme med et bud eller slutte å prate om midtbanespilleren i pressen, skriver Daily Mirror.

Les også: Zlatan, Messi, Lewandowski og Ribéry kan bli «Europas beste spiller»
Les også: 146-0 på to kamper førte til suspensjon og etterforskning

Det så ut til at Florent Malouda skulle havne i hjemlandet Frankrike etter at han hadde tynt ut de siste pundene av kontrakten sin med Chelsea. Men nå melder Daily Mirror at kantspilleren kan ende opp i West Bromwich Albion. Manager Steve Clarke var assistentmanager i Chelsea, og har funnet ut at han vil prøve å samle en gjeng Chelsea-veteraner på The Hawthornes. Nicolas Anelka er allerede på plass, og han flørter også litt med Salomon Kalou.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL SPILLE IGJEN: Etter å ha hentet ut de siste pundene han
  kunne av Chelsea, vil nå Florent Malouda spille fotball igjen. (Foto:
  MEHDI TAAMALLAH/Afp)
VIL SPILLE IGJEN: Etter å ha hentet ut de siste pundene han kunne av Chelsea, vil nå Florent Malouda spille fotball igjen. (Foto: MEHDI TAAMALLAH/Afp)

Barcelona gir ikke opp Thiago Silva. Og nok en gang kan det se ut til at de har lykkes med sin kurtisering av en spiller. Langvarig smisking fra både spillere og ledere skal nå ha fått den brasilianske landslagskapteinen til å innse at det ikke finnes noe bedre sted i verden enn Camp Nou. Ifølge Sport har nå Paris Saint-Germain innsett at midtstopperen nå er så hjernevasket at klubben er bedre tjent med å la ham gå. Men de kommer neppe til å la ham gå billig. PSG betalte 320 millioner kroner da de hentet Silva fra AC Milan i fjor sommer, og prisen blir nok langt høyere nå.

Les også: Svensk stjerne fra Villarreal til FC København
Les også: Fotballspiller pådro seg brudd i testikkelen

Real Madrid er begynt å terge Barcelona. Sport skriver at hovedstadsklubben har sagt seg villig til å betale utkjøpsklausulen i Thiago Alcantaras kontrakt. Noe som ville blitt et knallhardt slag for katalanerne. Men midtbanespilleren skal ha takket nei i frykt for at Barcelona ville se det som en hevn fra hans side dersom han dro til klubbens argeste rival. Foreløpig er ingenting avklart om fremtiden til 22-åringen. Manchester United er fortsatt favoritt, men Bayern München lusker i buskene. Klausulen i kontrakten hans gjelder i tre uker fra i dag. 1. august stiger prisen til himmels for dem som vil hente ham.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET I REAL MADRID: Real Madrid prøvde å lure Thiago Alcantara
  fra Barcelona.
ØNSKET I REAL MADRID: Real Madrid prøvde å lure Thiago Alcantara fra Barcelona.

Borussia Dortmund gikk for Henrikh Mkhitaryan. Det betyr at det er tvilsomt at det blir en overgang for Christian Eriksen til den tyske storklubben. Ajax-spilleren ønsker i utgangspunktet å forlate Ajax i sommer, men agenten hans Martin Schoots sier til Sporten.dk at dersom de ikke finner en ny klubb i sommer, vil han forlenge kontrakten sin med Ajax. Han ønsker ikke å forlate klubben som bosmanspiller om et år. Eriksen skal være i samtaler med flere klubber. Både Tottenham og Liverpool er blitt koblet til dansken tidligere.

Les også: Toppscorerne flykter fra Nederland til Premier League
Les også: Østerriker signerte for Lillestrøm

Sjakhtar Donetsk er begynt å tenke litt ut av boksen. De har stort sett hentet forsterkningene sine fra Brasil. Men nå har de vært i Argentina og funnet gull. Den 22 år gamle spissen Facundo Ferreyra scorer som bare juling på Football Manager. Nå er han klar for å score i levende live for den ukrainske storklubben, skriver de på hjemmesiden sin.

TIL UKRAINA: Den argentinske spissen Facundo Ferreyra er klar
  for Sjakhtar Donetsk. (Foto: Martin Mejia/Ap)
TIL UKRAINA: Den argentinske spissen Facundo Ferreyra er klar for Sjakhtar Donetsk. (Foto: Martin Mejia/Ap)