Misfornøyd Kagawa lover å skinne

Japanske Shinji Kagawa hadde en noe trøblete start på Old Trafford. Playmakeren lover å bli bedre i sin neste sesong for Manchester United.

24-åringen ble kjøpt fra Borussia Dortmund forrige sommer etter å ha herjet i 1. Bundesliga. Han rundet av det første året med Premier League-gullet rundt halsen, men en kneskade midtveis i sesongen gjorde at han bare tidvis var i United startellever.

– Det var flott å vinne tittelen med United, men jeg føler at jeg har en jobb å gjøre. Jeg vil si jeg er halvveis fornøyd og halvveis misfornøyd, forteller han i siste nummer av Inside United.

Totalt ble det 26 kamper for den gjennombruddshissige teknikeren sist sesong. 20 av dem kom i ligaen og resulterte blant annet i seks scoringer.

Kagawa vant sitt tredje seriegull på rad etter suksessen med Jürgen Klopps mannskap. I Tyskland var midtbanemannen sentral, mens han har slitt med å sette samme preg på United-laget.

– Du må tro på deg selv. Hvis du ikke gjør det, kan ting gå galt både på og utenfor banen. Å være positiv og ha tro på deg selv er viktig, ikke bare i fotball, men også for å bli en bedre person, sier den sindige japaneren. (©NTB)