VIL IKKE HA KONKURRANSE: Nemanja Vidic skal ikke være fornøyd med at Manchester United er i ferd med å sikre seg Ezequiel Garay. (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)
VIL IKKE HA KONKURRANSE: Nemanja Vidic skal ikke være fornøyd med at Manchester United er i ferd med å sikre seg Ezequiel Garay. (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Manchester United-kapteinen vil ikke ha konkurranse

Og Barcelona har sett seg ut spillere i Chelsea og Manchester City. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Det ulmer i Manchester United. Ifølge Record er kaptein Nemanja Vidic alt annet enn fornøyd med at klubben er i ferd med å sikre seg Ezequiel Garay. Da ryktene om argentinerens ankomst begynte å gå i mars, skal Vidic ha regnet med at det var for å erstatte Rio Ferdinand. Men etter at veteranen fikk en ny kontrakt, frykter serberen for at han vil få mindre spilletid. Den portugisiske avisen skriver at Garay kan bli presentert som Manchester United-spiller en av de nærmeste dagene.

Les også: Her går det rundt for ferskingene
Les også: Stor interesse for Rocky Lekaj: – Jeg er god nok for Tippeligaen

En annen som ikke helt har the days of his life i Manchester United for tiden er Wayne Rooney. Til tross for at David Moyes gikk ut og sa at Rooney ikke var til salgs, så fortsetter det å komme historier om at han vil vekk. Nå mener Daily Mail at Rooney nå er Chelseas førstevalg. Klubben skal være villig til å innfri alle krav angriperen har. Nå gjenstår bare å bli enig med Manchester United om en overgangssum. Manchester United ønsker å selge Rooney ut av England dersom de ikke klarer å få ham til å bli. Men selv skal han foretrekke en overgang til en klubb i London.

Manchester United-fansen begynner å bli utålmodig i forhold til om Thiago Alcantara kommer til klubben. For en uke siden var spørsmålet mer når enn om midtbanespilleren skulle signere, men fortsatt er Alcantara Barcelona-spiller. Nå melder den katalanske sportsavisen Sport at Bayern München er tilbake på banen. Pep Guardiola, som ga 22-åringen sin debut i Barcelona, håper å lokke ham til Tyskland.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert
  spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM-tropp. (Foto:
  JOSEP LAGO/Afp)
VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM-tropp. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Manchester City er begynt å røre på seg i overgangsmarkedet igjen. Klubben nådde ikke frem i jakten på Pepe. Den portugisiske midtstopperen har fått beskjed av Carlo Ancelotti om at han vil bli satset på i Real Madrid neste sesong. Og når man ikke får på plass en midtstopper, så flytter man fokus til en spiss! Ifølge Daily Mail er nå Stevan Jovetic førsteprioritet. Manchester City satser på å komme Juventus i forkjøpet. Juventus sliter med å få samlet sammen nok euro til å få Fiorentina til å selge.

Les også: FC Barcelona bekrefter David Villa-salg
Les også: Abidal returnerer til Monaco

Barcelona skal ha konkretisert interessen sin for David Luiz. Ifølge Daily Mail skal katalanerne ha kommet med et bud på i underkant av 270 millioner kroner, noe Chelsea mener er altfor lite, skriver Daily Mail. Barcelona skal ha sett seg ut brassen som den perfekte arvtaker for Carles Puyol. Og krøllene vil nok gjøre overgangen til et liv uten Puyol mindre merkbar for Barca-fansen.

Barcelonas salg av David Villa, gjør at klubben nå står igjen helt uten rene spisser i stallen. Så kan man si at hva skal de med spisser når Lionel Messi scorer 60 mål i sesongen. Men Villa har vært Tito Vilanovas plan B når de har slitt offensivt. Wayne Rooney er et alternativ, men nå skriver Sport at Barcelona er veldig interessert i å hente Sergio «Kun» Agüero fra Manchester City. Argentineren hintet i vinter at han gjerne ville til varmere strøk. Nå kan han få ønsket sitt oppfylt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET AV BARCA: Sergio «Kun» Agüero kan bli mannen som erstatter
  David Villa i Barcelona. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
ØNSKET AV BARCA: Sergio «Kun» Agüero kan bli mannen som erstatter David Villa i Barcelona. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Ikke overraskende er Christian Benteke hett stoff i dag. Belgieren leverte inn overgangssøknaden sin til Aston Villa mandag, og ble ikke med klubben på treningsleir. Nå er spørsmålet hvem som er villig til å betale mest for spissen. Tottenham seiler opp som den største favoritten. Spesielt etter at David Villa glapp til Atletico Madrid. Ifølge Daily Mirror er også Chelsea og Manchester City interessert. Mens Daily Mail hevder Arsenal og Liverpool også er på banen. Aston Villa satser på å få mer penger enn da de solgte James Milner til Manchester City for 250 millioner kroner.

Les også: Aston Villa bekrefter: – Benteke vil bort
Les også: Bayern München solgte Mario Gomez

Alan Pardew synes fortsatt at det er for mange engelskmenn i Newcastle. For å unngå språkbarrieren i garderoben, skal han nå ha tilbudt Steven Taylor og drøyt 50 millioner kroner for Queens Park Rangers-spissen Loic Remy, skriver Daily Mirror. På den måten smekker han til to fluer på en gang. Han blir kvitt en lokal gutt som snakker engelsk, og får inn en franskmann. Med Steve Harper, Danny Simpson, James Perch, Dan Gosling og Taylor borte, så har Pardew klart å rydde plass til flere franskmenn før sesongen starter opp igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL BLI I PREMIER LEAGUE: Loic Remy ønsker ikke å følge QPR
  ned i Championship. (Foto: Andrew Matthews/Pa Photos)
VIL BLI I PREMIER LEAGUE: Loic Remy ønsker ikke å følge QPR ned i Championship. (Foto: Andrew Matthews/Pa Photos)

Mens Newcastle samler på franskmenn, så er spanjoler tingen i Swansea. Ifølge AS skal manager Michael Laudrup nå være interessert i å redde Esteban Granero fra et liv i Championship. Midtbanespilleren er av Queens Park Rangers svært godt gasjerte spillere, som vil få dra til underpris bare for å få bort lønnsutgiftene. Havner han i Swansea, blir han klubbens åttende spanjol. Angel Rangel var allerede på plass da Laudrup overtok managerjobben. Etter det har dansken hentet inn Michu, Chico Flores, Pablo Hernandez, Jose Cañas, Alejandro Pozuelo, Jordi Amat og muligens nå også Granero.

Etter å ha tatt overgangsvinduet med storm, møter nå Paolo Di Canio litt motgang. Sunderland-manageren trodde han hadde Le Havre-talentet Benjamin Mendy i boks. Men venstrebacken foretrakk en overgang til Marseille, skriver Daily Mail.

Les også: Real Madrid-president Perez: – Arsenal har ikke kommet med et bud på Higuain
Les også: Bale fronter Tottenhams nye drakter

Og om ikke det var nok, så fikk de også nei fra Gino Peruzzi. Alt var klart mellom Sunderland og Velez Sarsfield. Men den 21 år gamle forsvarsspilleren ville rett og slett ha mer penger enn det Sunderland ville tilby, skriver Sky Sports. Velez Sarsfields klubbpresident Julio Baldomar har ikke gitt opp avtalen og håper Peruzzi vil ombestemme seg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL HA PENGER: Gino Peruzzi var ikke fornøyd med hva Sunderland
  ville gi ham av penger. (Foto: LEO LA VALLE/Afp)
VIL HA PENGER: Gino Peruzzi var ikke fornøyd med hva Sunderland ville gi ham av penger. (Foto: LEO LA VALLE/Afp)

Edinson Cavani er fortsatt ikke klar for Paris Saint-Germain, men Napoli er allerede i ferd med å bruke pengene de skal få inn på konto for uruguayaneren. Ifølge Gazzetta dello Sport, er Real Madrids José Callejon så godt som klar for klubben, mens Leandro Damiao er like rundt hjørnet. Napoli skal ha kommet langt i forhandlingene med brassens klubb Internacional.

Les også: Tommy Høiland blir Molde-spiller
Les også: Her er Evertons nye spiss

Klubben er også i ferd med å selge keeper Morgan De Sanctis til Roma. De har allerede sikret seg den brasilianske burvokteren Rafael fra Santos. Men ifølge Gazzetta dello Sport så ønsker Rafa Benitez en brasiliansk keeperduo neste sesong. De skal nå være først i køen for å sikre seg Queens Park Rangers' sisteskanse Julio Cesar.

ETTERTRAKTET: Julio Cesar var ønsket av klubber over hele Europa,
  men blir værende i QPR. (Foto: Eugenio Savio/Ap)
ETTERTRAKTET: Julio Cesar var ønsket av klubber over hele Europa, men blir værende i QPR. (Foto: Eugenio Savio/Ap)