SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)
SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Real Madrid-president Perez: – Arsenal har ikke kommet med et bud på Higuain

Real Madrids president Florentino Perez venter fremdeles på et konkret bud fra Arsenal på angriperen Gonzalo Higuain.

Gonzalo Higuain har gjennom hele sommeren så langt blitt koblet til Arsenal.

Flere medier har meldt at kun en enighet om overgangssummen gjenstår før argentineren blir offisielt klar for Arsenal.

LES OGSÅ: Higuain meldes «snart klar» for Arsenal: – Kan bli årets kjøp i Premier League

Nå hevder imidlertid Real Madrids president Florentino Perez at den spanske storklubben fremdeles ikke har mottatt et konkret bud på Higuain fra Emirates Stadium.

– Vi ønsker ikke at Higuain forlater klubben. Ingen fra Arsenal har kontaktet oss eller kommet med et konkret bud med tanke på å kjøpe ham. For øyeblikket har vi ikke mottat noen bud på Higuain

– Ikke hørt fra Arsenal
– Vi ønsker ikke at Higuain forlater klubben. Ingen fra Arsenal har kontaktet oss eller kommet med et konkret bud med tanke på å kjøpe ham. For øyeblikket har vi ikke mottat noen bud på Higuain, sier Perez, ifølge Sky Sports News.

Real Madrid har nylig hentet forsvarsspilleren Dani Carvajal og midtbanespilleren Isco til Bernabeu fra henholdsvis Bayer Leverkusen.

Ifølge Perez er klubbens nye trener Carlo Ancelotti langt i fra ferdig med sommerens shopping.

– Vi er bekymret for hvor lenge Xabi Alonso kan holde det gående. Ankerrollen på midtbanen er en svært viktig posisjon og vi ønsker å hente inn forsterkninger der, røper Perez.

LES OGSÅ: Bale fronter Tottenhams nye drakter

HVA SKJER? Hvor spiller Cristiano Ronaldo neste sesong? (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)
HVA SKJER? Hvor spiller Cristiano Ronaldo neste sesong? (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

– Ronaldo ønsker å avslutte karrieren i Real Madrid, og vi ønsker at han avslutter her - akkurat som Zidane og mange andre store spillere gjorde
– Ronaldo blir værende her ut karrieren
Real-presidenten føler seg samtidig sikker på at Cristiano Ronaldo blir værende i klubben.

Portugiseren har foreløpig ikke forlenget sin kontrakt på Bernabeu, som går ut i 2015.

– Ronaldo ønsker å avslutte karrieren i Real Madrid, og vi ønsker at han avslutter her - akkurat som Zidane og mange andre store spillere gjorde. Dere kan alle føle dere sikre på at Cristiano Ronaldo vil bli her ut karrieren, forsikrer Perez fansen om.