Tottenhams nye drakter (Foto: http://www.tottenhamhotspur.com/)
Tottenhams nye drakter (Foto: http://www.tottenhamhotspur.com/)

Bale fronter Tottenhams nye drakter

Foreløpig ser det ut som om Gareth Bale blir værende på White Hart Lane også neste sesong.

Tottenham presenterte mandag sine nye drakter for sesongen 2013/2014.

Stjernespilleren Gareth Bale fronter draktene og foreløpig er det ingenting som tyder på at forrige sesongs toppscorer forlater White Hart Lane i sommer, skriver The Daily Mail.

LES OGSÅ: Bayern München solgte Mario Gomez

– Han er en strålende spiller som tilhører en klubb vi har et godt forhold til. Men vi har ikke kommet med et konkret bud på ham

Ingen Real-bud
Bale har i lengre tid blitt koblet til den spanske storklubben Real Madrid. Men Real Madrid-president Florentino Perez avviser bestemt at La Liga-giganten har kommet med et bud på waliseren.

– Han er en strålende spiller som tilhører en klubb vi har et godt forhold til. Men vi har ikke kommet med et konkret bud på ham, sa Perez om Bale tidligere mandag, ifølge The Daily Mail.

Bale startet denne uken på sesongoppkjøpringen til Tottenham. London-klubben har ved flere anledninger gjort det klart at de ikke vil selge spilleren som scoret totalt 26 mål forrige sesong.

PL i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Spurs nye bortedrakter (Foto: http://www.tottenhamhotspur.com/)
Spurs nye bortedrakter (Foto: http://www.tottenhamhotspur.com/)

Ny hovedsponsor
Samtidig som Tottenham presenterte sine nye hjemmedrakter, ble også klubbens blå bortedrakter presentert. Hewlett Packard er tilbake som hovedsponsor på forsiden av draktene.

– Vi er henrykt over å få HP tilbake som samarbeidspartner. De har tidligere vært vår sponsor på 1990-tallet. HP er et av verdens ledende teknologifirmaer og vi ser frem til å nok en gang jobbe tett sammen med dem, sier Daniel Levy i en kommentar til HPs sponsoravtale.