Vi kjører mot favoritten!

TV 2s traveksperter spilte inn i underkant av 50.000 kroner i går. I dag lar dem seg friste av å kjøre mot folkebankeren Vasadu.

17 av våre 20 andelslag gikk inn med gevinster i går. Best gikk det med andelslaget «Eventyr rotasjoner 1» som vant 11.914 kroner og som dermed nær doblet investeringen for de 40 andelstakerne. Samlet vant TV 2s eksperter 48.555 kroner i går.

I dag kan du kjøpe andeler til V65-omgangen på Momarken. Disse koster fra 250 til 500 kroner per andel. Husk at disse selges etter førstemann til mølla-prinsippet. Når andelene er utsolgt så er de utsolgt.

Besøk TV 2s andelstorg nå!

På Momarken i kveld finner vi en storfavoritt i 3 Vasadu i V65-4. Den ustabile hesten er faktisk så stor favoritt at det er veldig fristene å gå mot den. Vår travekspert, Morten Rustad, har dermed funnet en annen bankerkandidat til kveldens omgang.

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

Her er Rustads analyse over V65-omgangen med start klokka 18:00 i kveld:

Kuskene har mye å si i V65-1. 3 M. T. Funky Dude har den mest rutinerte kusken, den har grei form og bra spor. Andrevalget 8 Bon Amie S. T. skal kjøres av en kusk som aldri har vunnet et løp. Det frister ikke. Tredjevalget 5 Dream Va Bene kjøres av den mest talentfulle kusken i løpet. Skrellen er startraske 1 Hot Babe Royal.

7 Asteria i V65-2 har et veldig fint løp på papiret. Riktig distanse, lite felt og bra form. Man kan likevel ikke stole for mye på den. Advarer for 3 Hjelset Lissi. 4 Balder Stjerna vant sist, men det var i et mye enklere felt. Kan være lurt å gardere her også.

4 Vegas Yankee er en startrask hest, men setter seg neppe i tet i V65-3. Det betyr at 2 Pavie Vang eller 7 Beak’s News kan få overta teten og deretter vinne løpet. De skiller seg litt ut sammen med 3 In Serinity. 1 Global Knight er langskuddet her.

Storfavoritten kommer i V65-4. 3 Vasadu er helt overlegen om den går feilfritt, men har faktisk galoppert i alle de siste tre startene sine. Vant riktignok to av løpene likevel. Galopperer den så er dette et skummelt løp. 1 Zetus står først om Vasadu roter. Er et spennende løp til å gå mot dagens største favoritt.

Mer oversiktlig i V65-5 der 9 Laugh At My Face som er den beste hesten i feltet. 4 Mrs. Mrs. Jones er god, men litt ustabil bak startbilen. Disse to skiller seg litt ut. En ordentlig dyping er 10 Arielle Star A. B., men det er et ordentlig langskudd som antakelig ikke går inn.

Vår banker kommer i V65-6 hvor 12 Wik Ida får alenekrysset. Var helt overlegen mot flere av disse i sin siste start. Har hatt pause siden begynnelsen av juni. Hun har et fryktelig fint løp på papiret. Sporet er dårlig, men det har ikke mye å si her.