lindsay lohan
lindsay lohan

Faren ville drepe Lindsay Lohans narkolanger

Lindsays far, Michael Lohan, planla å drepe assistenten som hadde hjulpet datteren med å få en overdose da hun var 18 år.

Av Beate Sneve Larsen

Barnestjernen og skuespillerinnen Lindsay Lohan (27), har slitt med alkohol og narkotika i rundt 10 år, og nå kommer det fram at hennes far Michael Lohan (53) tok ut pistolen og var klar til å drepe assistenten som hadde forsynt datteren med kokain da hun var 18 år gammel.

– Lindsay filmet i New Orleans og jeg fikk en telefon som sa at hun hadde tatt en overdose på kokain. En av assistentene hennes hadde gitt henne det narkotiske stoffet, sier faren i et intervju.

– Jeg var så sint at jeg tok en pistol hjemme i fra og planla å dra til New Orleans for å drepe ham. Jeg kunne ikke forstå hva som hadde skjedd med datteren min. Jeg var så sint, sier Lindsays far i følge The Sun.

Les også: Lindsay Lohan innrømmer narkomisbruket

Skillsmisse og film-flopp

Lindsay spilte inn scener til det som ble en film-flopp, «Just my luck», da hun fikk narkotikaen av assistenten. Rollen i filmen fra 2005, var den første etter at foreldrene, Michael og Dina, hadde skilt seg, og Lindsay tok bruddet til foreldrene veldig hardt.

De siste opplysningene til faren stemmer ikke overens med det Lindsay selv har uttalt tidligere, nemlig at hun kun har prøvd kokain fire eller fem ganger, og at første gang hun prøvde det var da hun var 21 år.

Les også: Skandale-Lindsay lot tårene renne hos Letterman

Skuespilleren befinner seg nå på avrusning for sjette gang. Hun har vært 250 dager på avrusning til sammen nå, hvor hun blir behandlet for missbruk av kokain, piller og alkohol.

Les også: Lindsay Lohans far i strupen på datterens advokat: – Du er en parasitt!

Kan miste jobb i Hollywood

Lindays far er nå bekymret for at datterens Hollywood-karriere kan være over om hun ikke tar seg sammen og blir edru for godt.

– Hun vil ikke få noen andre og tredje sjanse. Hun må holde seg edru og fri for narkotika denne gangen, sier Michael i følge The Sun.

Han legger til at hun ikke har så veldig gode sjanser.

– Oddsene for at hun går tilbake til missbruket etter endt behandling er rundt 97 prosent, så hun har ikke oddsene på sin side, avslutter faren.