paris jackson
paris jackson

Sender Michael Jacksons datter på kostskole for problembarn

Familien er så redd for Paris Jackson (15) at de vil sende henne bort slik at hun blir helt frisk.

Av Beate Sneve Larsen

For en måned siden ble datteren til avdøde Michael Jackson tvangsinnlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk.

Hun skal i følge nettstedet TMZ både ha kuttet seg og tatt overdose.

Nå er hennes mor, Debbie Row, og bestemor Katherine Jackson så bekymret for henne at de vil gjøre alt for at hun skal komme seg på rett kjør igjen. De tror ikke at Paris er frisk nok til å komme hjem.

Les også: TMZ: Michael Jacksons datter til sykehus etter selvmordsforsøk

Sendes på kostskole

mor-og-datter-paris-jackson
mor-og-datter-paris-jackson
Nå har moren og bestemoren besluttet å sende henne på på en kostskole og behandlingsgård, $10million Diamond Ranch Academy, i Utah. Den eneste grunnen til at hun ikke allerede er på plass der, er at de bruker tid på å sikre fasilitetene slik at Paris og de andre ungdommene er trygge der for innpåslitne fans og presse, skriver The Sun.

Når alt er klart vil ungjenta bli overført dit direkte fra UCLA sykehus hvor hun nå er.

Det er ventet i følge The Sun, at Paris skal oppholde seg på behandlingsstedet til hun er frisk nok til å komme hjem. Antakeligvis til etter at rettsaken om hennes far er over.

– Når det gjelder Paris, så er hun frisk og klar til å reise hjem, men doktorene og familien tar ingen sjanser. Hun prøvde å ende sitt eget liv, og det blir ikke mer seriøst enn det, sier en kilde til avisen.

– Hun var i en forferdelig forfatning, og familien vet at det ikke skal mye til før hun når kanten av stupet en gang til, fortsetter kilden.

Diamond Ranch Academy spesialierer seg på 12-18 åringer som har depresjon og sorgproblemer.

Les også: Michael Jackson synger og snakker med sine barn i ny unik video

Nei til internett

Moren og bestemoren til Paris tror også at det er viktig at Paris holder seg borte fra sosiale media. De er overbevist om at skriveriene og stygge kommentarer om henne og faren på nettet kan ha en negativ effekt på henne og depresjonen.