Det kan igjen jublescener for Bryne mot Ullensaker/Kisa.
Det kan igjen jublescener for Bryne mot Ullensaker/Kisa.
tippesaken_header
tippesaken_header

En Adeccoligadobbel spilles søndag

To hjemmelag har gode forutsetninger

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Bodø/Glimt - Fredrikstad H: 1,57 U: 3,60 B: 4,25

Bryne - Ullensaker/Kisa H: 1,70 U: 3,45 B: 3,70

Totalodds: 2,67

Innleveringsfrist: 17:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Bodø/Glimt - Fredrikstad H: 1,57 U: 3,60 B: 4,25

Bodø/Glimt har 7-0-0 hjemme, og med habile 3-2-2 borte kan de skaffe seg seks poeng luke i toppen før det blir tre ukers pause. Dagens hjemmelag innfridde med 2-0-seier borte over formsvake Ranheim før det ble straffetap borte Haugesund i cupen tidligere i uken. Toppscorer Laajab (a) spilte ikke i cupen, men er trolig tilbake her. Fredrikstad tapte hele 1-4 hjemme for Kristiansund hjemme mandag, men de vant de fire foregående og er med i kampen om å bli blant de seks beste. Problemene utenfor banen ser ikke ut til å ha noen ende, og det kommer til å svekke laget på banen også. Flere av spillerne kan her spille sin siste kamp for den skakkjørte klubben. Et svært formsterkt Glimt bør ta tre nye poeng.

Bryne - Ullensaker/Kisa H: 1,70 U: 3,45 B: 3,70

Ullensaker/Kisa har svingt seg over streken etter 4-3-seier borte over Follo og 4-0-seier hjemme over Mjøndalen. Toppscorer Dos Santos var ute sist, og det er usikkert om han kan være med her. Suleiman (a) er heller ikke helt i orden. Bryne har holdt koken lenger enn de har for vane å gjøre, og er med i toppen, selv med en hjemmekamp mot Elverum i bakhånd. Vertene vant de tre siste i juni. 1-0 hjemme over HamKam ble etterfulgt av nok en 1-0-seier over Hødd, nå på bortebane. Skartun har scoret lagets to siste mål. Ulland Andersen (m) har havnet på karantenelisten, men skadene er få for trener Gaute Larsen. 1,70 for hjemmeseieren er godkjent betaling.

Få gratis kortleser her