Nytt bortetap for Godset

Strømsgodset klarte ikke å reise seg og røk 1-2 mot Haugesund i eliteserien lørdag. Det var serielederens annet strake bortetap.

Ronny Deilas menn jaget febrilsk en utligning etter innbytter Martin Ovenstads flotte 1-2-redusering sju minutter før slutt. Dessverre for gjestene kom den aldri. Strømsgodset gikk dermed på sitt tredje nederlag i årets eliteserie.

Godset hadde ingen god opptreden på Haugesund stadion. Gjestene slet med å få spillet til å sitte, spesielt før pause. FKH lå kompakt med laget og spilte aggressivt i forsvar.

Kampen vil huskes best for situasjonen som førte til Mounir Hamouds selvmål etter halvspilt første omgang.

Først stupheadet Pontus Engblom et strålende frispark fra Kristoffer Haraldseid i stolpen. Deretter spratt ballen i ryggen på Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey før den havnet i føttene til Jørgen Horn på strek. Stopperen banket til, men dessverre for gjestene gikk ballen i Hamoud og deretter i nettmaskene.

Et vidundermål var det slettes ikke, men hjemmepublikummet kunne juble for 1-0. I annen omgang startet Strømsgodset med initiativet, men det var Michael Haukås som kunne gjøre 2-0 for FKH etter 66 minutter. Fra litt skrå vinkel satte han ballen bak Kwarasey. (©NTB)