– GA DEG GRISEBANK: Chevelle Hallback (t.v) mener hun ga Cecilie Brækhus i 2011. Hun ønsker omkamp, men det ser hun ikke ut til å få. Her fra kampen i Danmark i mai 2011.
– GA DEG GRISEBANK: Chevelle Hallback (t.v) mener hun ga Cecilie Brækhus i 2011. Hun ønsker omkamp, men det ser hun ikke ut til å få. Her fra kampen i Danmark i mai 2011.

Tidligere motstander i strupen på Brækhus: – Du er redd meg!

Chevelle Hallback langer ut mot Cecilia Brækhus i åpent brev.

Torsdag ble det kjent hvem Cecilia Brækhus møter i ringen neste gang. Bergensjenta møter dominikanske Oxandia Castillo (18) 7. september.

I mai 2011 vant Brækhus på poeng over Chevelle Hallback. Hun mener Brækhus og kompani er feige som ikke lar henne få omkamp.

– Jeg ga deg grisebank
– Din promotør sa at det ikke var noen som er vilige til å bokse mot deg etter du slo Mia og nå møter du Oxandria Castillo, istedenfor å møte meg igjen. Hvor mange vektklasser skal du gå opp for å unngå meg? Jeg har spurt etter omkamp i to år nå og din promotør har sagt nei, skriver bokseren i et åpent brev gjengitt på womenboxing.com.

Hun skriver i brevet at Brækhus fikk regelrett juling i den første kampen.

– Jeg ber deg. Dommerne ga deg den første kampen. Dere så alle den første kampen - din manager, din promotør og dine fans så kampen. Jeg ga deg grisebank. Slik trynet ditt så ut etter kampen fortalte den ekte historien.

Pressetallsmann for Brækhus, Kyrre Merg, er ikke helt enig med amerikaneren.

– Det var ingen enkel seier, og hun er en god og hardtslående bokser, men hun vant ikke den kampen for å si det sånn, sier Merg.

LES OGSÅ: – Brækhus' tøffeste motstander til nå
LES OGSÅ: Dette er Brækhus' neste motstander

– Jeg ber deg
Hallback skriver også at hun ikke er typen til å prate gjennom sosiale medier, men at hun ikke lenger har noe valg.

– Jeg prøver ikke å være upassende mot deg, men etter at manageren min har gått gjennom de riktige kanalene for å få en omkamp, og fått nei, ber jeg deg. Jeg gjør ingenting annerledes enn hva du gjorde da du kontaktet Holly Holm. Du bokset mot Borislava Goranova to ganger og av hennes 21 kamper hadde hun bare vunnet tre. Gir du bare omkamper til de med negativ statistikk? Hvis DU forteller meg at du ikke ønsker å bokse mot meg igjen, skal jeg respektere det og la deg være i fred.

Men om Hallback ikke får direkte nei fra Brækhus selv tyder det på at praten fra Hallback vil fortsette.

– Jeg vil gå på Facebook, Twitter, dine lokale aviser eller hvem som helst for å la fansen din vite at du er redd meg. Dette er ingen melding du kan slette.

braekhus2
braekhus2

LES OGSÅ: Johaug og Brækhus blir kalenderpiker

– Det lille hakket under de beste
Pressetallsmannen til Brækhus har registrert meldingene på Facebook, men mener at en kamp mot Hallback ikke er aktuelt.

– Hun er ikke i det sjiktet Cecilia ønsker å være i. Hun er det lille hakket under de beste. Hadde hun hatt en VM-tittel ville det vært aktuelt.

Merg vet ikke hvem som er forsøkt kontaktet. Selv har han ikke hørt noe.

– Jeg vet ikke hvem hun har kontaktet. Jeg har ikke hørt noe om henne siden Cecilia møtte henne, sett bort fra noen innlegg på Facebook, sier Merg.

Les brevet i sin helhet her!