Travekspertene vant 20.000 kroner

Det er full V65-runde på Jarlsberg i kveld og vi har hestene du må se opp for. Her er dagens travtips.

Det ble bra gevinst i Bergen for travekspertene våre i går. Andelskupongen «Så kommer han 17» gikk inn med 10.872 kroner, mens «Så kommer han 16» gikk inn med 8.870 kroner. I tillegg leverte «Kløna 5» et overskudd på V4-omgangen på svenske Hagmyren.

I dag har vi lagt ut en rekke kuponger du kan kjøpe en del av både fra Jarlsberg og Halmstad. Du kan også allerede nå kjøpe andeler til V75-omgangen på Momarken i morgen. Der vil en alenevinner stikke av med 18 millioner kroner!

Besøk TV 2s andelstorg her.

Men i kveld retter vi fokuset mot V65-omgangen på Jarlsberg. Travekspert Morten Rustad har analysert løpene for oss. Han konkluderer med at det finnes ett bankerforslag og ett garderingsløp.

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

Her er Rustads analyse gjort for TV 2:

I første avdeling er det to hester som skiller seg ganske klart ut. 1 Thai Cardinal og 5 Oscar Ribb. Slik som de står til må Thai Cardinal være favoritt som er kraftig forbedret. Kan lede hele veien. Oscar Ribb er en bra hest, men har ikke startet siden den galopperte i slutten av mai. Luringen i løpet er 7 Concorde W.

Dagens banker er 4 Spang Korbest i V65-2. Har vært veldig god. Tapte på denne distansen nest sist, men da var det en bløt bane. Her blir det antakeligvis tet. Når han får styre tempoet selv så er det klart at han sitter med veldig gode kort på hånda. 3 Valle Jerven er en ganske god hest, men tanke på løpsutvikling og slikt så er det en klar fordel til Spang Korbest.

Tredjeavdelingen er et montéløp som må garderes. 5 Brenne Junior vant sist, men var litt heldig. Startet med galopp, men det ble omstart og da gikk travet greit. 7 Fjeld Blesen gikk bra etter galopp sist. 9 Dorrsvarten ris av Siv Emilie Løvvold og får med det mye spill. Men hesten var sjanseløs på Bjerke. Her må du bare gardere så mye som mulig da mange hester kan vinne.

Ingen spennende fjerdeavdeling. 9 Lovely Coffee er bra. Det samme er 11 Orlando Piner, 10 Riverside Touchman og 4 Casting Occagnes. Helt greie favoritter.

Neste løp er mer interessant. 6 M. T. Good Looking har startet tre ganger under regien til Erik Killingmo som har ført til to galopper og ett dårlig løp. Er imidlertid startrask og har fordel av sprint. Kan være en frisk variant. 9 Lovisa Mykle er litt opp og ned og står i andre rekke på sprint. 1 Liderway G. T. har gått allrighte løp, men usikker på om den forsvarer teten her.

Det er bra hester i sisteavdelingen. Hvis 5 One More Flight får det til å fungere i starten sitter den med gode kort. Men skulle 6 Preston stikke til tet er den en klar favoritt til å vinne. 1 Fight On Line er en bra hest. Så er det to gode hester i andre rekke i 9 Out of Nowhere og 10 Kendrick Jr. Disse fem bør med på kupongen.