SPISSDUO: Mye tyder på at Edinson Cavani og Zlatan Ibrahimovic blir Paris Saint Germains nye spissduo.
SPISSDUO: Mye tyder på at Edinson Cavani og Zlatan Ibrahimovic blir Paris Saint Germains nye spissduo.

Sjekk fredagens fotballrykter: – Cavani og Zlatan blir PSGs radarpar

Og nå er Luis Suarez på vei til enda en ny Premier League-klubb. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Paris Saint-Germain skal ha trukket det lengste strået i kampen om Edinson Cavani. Ifølge Gazzetta dello Sport er uruguayaneren klar for fem år i den franske hovedstaden. PSG betaler utkjøpsklausulen på drøyt 485 millioner kroner, noe verken Manchester City eller Chelsea var villig til å gjøre. PSGs sportsdirektør Leonardo var torsdag i Roma og sluttførte forhandlingene med Napoli.

Og når Leonardo først er i den italienske hovedstaden så vil han gjerne ha full valuta for reisen. Gazzetta dello Sport skriver at brasilianeren har to andre navn på handlelisten sin. Han skal ha tilbudt Lazio 160 millioner kroner for midtbanespilleren Hernanes. Brasilianeren skal ha sagt seg interessert i en overgang til PSG, men Lazio vil ha 230 millioner kroner for ham. Leonardo fikk også med seg at Roma kunne være villig til å selge Daniele De Rossi, og han kan godt tenke seg å ta med seg den defensive midtbanespilleren tilbake til Paris.

Les også: Puyol vil «aldri» legge opp
Les også: Her er Premier League-klubbenes treningskamper

Forsvinner De Rossi, kan Kevin Strootman bli erstatteren. Romas sportsdirektør dro ifølge Gazzetta dello Sport til Amsterdam torsdag for å ha møter med PSV Eindhoven og midtbanespilleren. Strootman har lenge vært koblet til Manchester United, men med Thiago Alcantara på vei inn virker det som om interessen har kjølnet på Old Trafford. Sabatini vil også gjøre et fremstøt overfor Ajax-stopperen Toby Alderweireld når han er i Amsterdam.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ROMA-SAMTALER: Kevin Strootman er aktuell for Roma. (Foto: Mike
  Egerton/Pa Photos)
ROMA-SAMTALER: Kevin Strootman er aktuell for Roma. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Liverpool skal ha gitt Luis Suarez tre uker på å ta en avgjørelse om fremtiden sin. 22. juli skal han være tilbake fra ferie, og da vil klubbledelsen ha et klart svar på om han blir i Liverpool eller ikke. Uruguayaneren har flere ganger sagt at han vil vekk. Real Madrid har hele tiden vært favoritt til å sikre seg Suarez, men torsdag ble oddsen på at han havner i Arsenal kraftig kuttet etter store spill på overgangen fra Spania. Fredag blir også Chelsea nevnt som en potensiell kjøper. Men Daily Mirror spekulerer i om Real Madrid vil vente til slutten av overgangsvinduet med å hente ham, slik at han får sonet flest mulig kamper av utestengelsen sin i Premier League, men nå viser det seg at La Liga trolig starter samme helg som Premier League. Dermed vil det være det samme for klubben hvor Suarez soner de seks siste kampene av karantenen sin.

Les også: Norske Vajebah (17) nyter profflivet i Juventus
Les også: Per Egil Flo klar for Molde

Det er den spanske avisen AS som hevder at Suarez er så godt som klar for Chelsea. Sportsavisen skriver at Chelsea betaler 300 millioner kroner for spissen, som i så fall vil få daglige muligheter til å gnage på Branislav Ivanovic. Den serbiske forsvarsspilleren vil da få en lagkamerat som er utestengt de seks første kampene av sesongen fordi han bet ham i skulderen forrige sesong. Uansett hvor Suarez spiller neste sesong, så vil det bli mange gode historier rundt ham.

Jose Mourinhos intense spissjakt viser at han ikke har spesielt stor tro på spissene som allerede er i klubben. Denne sommeren har Radamel Falcao, Edinson Cavani, Robert Lewandowski, Wayne Rooney, Stephen El-Shaarawy og nå Suarez alle på et eller annet tidspunkt vært så godt som klar for klubben. Det gir ikke Fernando Torres og Demba Ba noen videre følelse av å være ønsket. Ba ble sett på som et kjempekjøp da han ble hentet fra Newcastle i januar. Nå er han i ferd med å bli overflødig. Daily Mirror skriver at Anzji Makhatsjkala skal være interessert i å redde ham fra tribunen på Stamford Bridge.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NÆR ARSENAL: Demba Ba var innstilt på å gå til Arsenal på Deadline
  Day. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
NÆR ARSENAL: Demba Ba var innstilt på å gå til Arsenal på Deadline Day. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

Etter det tunge tapet av Kolo Toure, er Manchester City på jakt etter en midtstopper. Nå har Manuel Pellegrini gitt beskjed at førstevalget hans er Pepe. Portugiseren mistet plassen sin i Real Madrid til Raphael Varane forrige sesong, men ifølge The Sun krever den spanske klubben nærmere 180 millioner kroner for 30-åringen.

Southampton er virkelig på offensiven i overgangsmarkedet. De har allerede sikret seg Dejan Lovren fra Lyon. Nå bekrefter klubben at de er i samtaler med trioen Leandro Damiao, Ever Banega og Victor Wanyama, skriver Daily Mirror. Skulle Southampton sikre seg Damiao, vil det være et skikkelig spark i leggen til Tottenham, som har hatt Internacional-spissen på toppen av ønskelisten sin i godt over to år, men aldri har klart å lokke ham til England.

Les også: Neville returnerer til Manchester United
Les også: Her er stjernene Mancini ikke fikk hente

Tottenham drømmer fortsatt om å få tak i en spiss som scorer mål. Men etter at det ble klart at Gareth Bale trolig blir værende i klubben, har André Villas-Boas prioritert å finne en kreativ midtbanemann. I Paulinho har han fått på plass en løpsmaskin, men han mangler en pasningssentral. Og Bale viste forrige sesong at han kan score målene når spissene mangler målteft. Nå skriver Daily Mail at Spurs er interessert i å hente Miralem Pjanic fra Roma. Bosnieren er også aktuell for Barcelona.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET I TOTTENHAM: Miralem Pjanic er på Tottenhams ønskeliste.
  (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)
ØNSKET I TOTTENHAM: Miralem Pjanic er på Tottenhams ønskeliste. (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)

Norwich har seriøse planer om å bli farligere foran mål. Bare Stoke og Queens Park Rangers scoret færre mål forrige sesong. Og toppscorer Grant Holt stoppet på åtte scoringer. Bare tre flere enn Emmanuel Adebayor altså. Ricky van Wolfswinkel er allerede hentet fra Sporting Lisboa, og torsdag sikret de seg den lovende kantspilleren Nathan Redmond fra Birmingham til å servere nederlenderen og den som blir makkeren hans på topp. Klubben har også hatt følere ute etter Gary Hooper, Ola Toivonen og Arouna Koné. Nå melder Daily Mirror at Norwich har fått avslått et bud på nærmere 55 millioner kroner for Lokomotiv Moskva-spissen Dame N'Doye. Det er ventet at kanarifuglene vil komme med et forbedret bud.

Les også: Zlatan-sjef utestengt hele sesongen
Les også: Giggs blir Manchester United-trener

Med Gonzalo Higuain i London for å løpe på tredemølle og bli befølt av Arsenals leger, så ble det rolig rundt The Gunners på ryktefronten. Et storkjøp er nok mer enn nok for Arsene Wenger på en uke. Selv om Marca sår tvil om at det blir noen overgang for argentineren. De skriver at The Gunners ennå ikke har kontaktet Real Madrid og kommet med noe bud. Arsenal-manageren har nok mer enn nok med å forsøke å kvitte seg med spillere. For nå tyder det meste på at salget av Nicklas Bendtner til Eintracht Frankfurt går i vasken. Dansken skal visstnok ha skjønt at han ikke er verdens beste spiss likevel, men krever å bli betalt som han var det. Det kan ikke tyskerne betale. Nå ønsker de heller å låne dansken, skriver Die Welt.

En annen spiss Arsenal har prøvd å kvitte seg med de siste årene er Marouane Chamakh. Men i likhet med Bendtner så har ingen klubber vært interessert i å overta lønnsbetingelsene til marokkaneren. Nå skriver AS at Levante har en skummel plan om å bygge angrepet sitt rundt Chamakh den kommende sesongen. Men La Liga-klubben har ikke penger til å kjøpe spillere, så håpet deres er nå at Arsenal er vil se verdien av å få Chamakh av lønningslisten og la ham forlate klubben vederlagsfritt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

JUBEL: Marouane Chamakh bidro med to ligacupmål mot Reading
  forrige sesong. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
JUBEL: Marouane Chamakh bidro med to ligacupmål mot Reading forrige sesong. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Torsdag ble det sagt at Henrikh Mkhitaryan ville kjøpe ut resten av kontrakten sin med Sjakhtar Donetsk for å dra til Liverpool. Men ifølge Bild har armeneren gjort det klart at han ikke vil til England. Han foretrekker en overgang til Bundesliga og Borussia Dortmund. Klubbdirektør Hans-Joachim Watzke bekrefter at det står på penger, og at de prøver å løse flokene så kjapt som mulig.

Les også: Norge er best i Norden
Les også: Chelsea bekrefter avtale for nederlandsk midtbanestjerne

Barcelona sendte ut et nytt signal om at Thiago Alcantara er på vei bort fra klubben da klubben torsdag la ut et bilde på Instagram hvor de har kuttet midtbanespilleren vekk. På originalbildet, som er tatt for å vise frem klubbens nye drakter, står Thiago Alcantara ved siden av Gerard Pique. På det nye bildet er utsnittet blitt tettere og Pique har fått posisjon ytterst til venstre.

Spanske medier mener at det hele kan være en tilfeldighet, og at bildestørrelsen er endret slik at det skal passe inn i Instagrams format, men utelatelsen av Thiago har uansett på nytt satt fyr på spekulasjonene om en Manchester United-overgang.

Det ble sagt torsdag at David Moyes vil presentere en ny spiller når han holder sin første pressekonferanse som Manchester United fredag ettermiddag. En pressekonferanse du kan se direkte her fra kl. 16.45.

Se David Moyes første pressekonferanse direkte på TV 2 Sport og TV 2 Sumo klokken 16.45

FORSVANT: Thiago Alcantara sto egentlig til venstre for Gerard
  Pique på dette bildet. Men plutselig forsvant han.
FORSVANT: Thiago Alcantara sto egentlig til venstre for Gerard Pique på dette bildet. Men plutselig forsvant han.