Puyol vil «aldri» legge opp

Barcelona-legenden Carles Puyol (35) har vært plaget av den ene skaden etter den andre. Likevel håper han å kunne forlenge kontrakten med den spanske klubben.

Den 35 år gamle spanjolen har ikke spilt fotball siden en kneoperasjon i mars. Det samme kneet ble operert i mai 2012. Kneskaden i tillegg til Puyols stadig høyere alder har ført til spekulasjoner rundt hans fremtid som fotballspiller på høyeste nivå.

– Dette er ikke tidspunktet. Jeg skal ikke legge opp. Jeg har ofret mye, og jeg ser fram til å kunne spille igjen, sier midtstopperen i et intervju med El Mundo Deportivo.

Puyol er for øyeblikket på en kontrakt med Barcelona som strekker seg ut 2016-sesongen. Han er ikke sikker på om han vil fortsette særlig lenge på det spanske landslaget, men for klubblaget vil han fortsette i flere år.

– Akkurat nå føler jeg at jeg vil holde på om skaden ikke fortsetter. Jeg vil forlenge kontrakten min hvis det er mulig. Jeg har et godt forhold til Vicente del Bosque (Spania-sjef), men jeg må gjøre det beste for laget, sa Puyol. (©NTB)