tommy høiland copy mini (Foto: Skibstad, Kent)
tommy høiland copy mini (Foto: Skibstad, Kent)

Mini: – Hadde ikke brukt pengene på Høiland om jeg var Molde-sjef

Overrasket over at Solskjær henter Sandnes Ulf-spissen.

Sandnes Ulf-angriper Tommy Høiland (24) er på vei til Molde, og gjennomfører ifølge Rbnett den medisinske undersøkelsen torsdag.

Les også: Møller Dæhli klar for Molde
Les også: – Høiland snart klar for Molde

Molde har slitt voldsomt denne sesongen, og ønsker å forsterke angrepsrekken sin. Men TV 2-ekspert Mini er kritisk til at Ole Gunnar Solskjær nå har valgt å gå for Høiland.

– Jeg synes det er overraskende at Ole Gunnar henter Tommy Høiland, som så langt i sine fotballår ikke har prestert opp på det nivået som jeg tenker at Molde ønsker at sine spisser skal være på, sier Mini på TV 2 Sport.

Se praten om Høiland over!

Han mener Sandnes Ulf-angriperen, som denne sesongen står med fire mål på 14 kamper for Tippeligaens jumbo, ikke har vist nok på banen.

– Høiland har vært en ok spiss, og det har vært mye artig rundt ham. Han har skapt blest rundt seg selv og klubbene han har vært i, men fotballmessig har han fremdeles ikke vist at han er på et høyt nivå i Tippeligaen, sier Mini.

Les også: Ulf-treneren mener Høiland ikke er god nok for Molde

– Han er spennende, og kanskje Ole Gunnar klarer å få det siste ut av ham, for han er relativt kjapt til beins, ganske kompakt og har god innsats. Han kan vel bruke begge bein også, så det er litt spennende, men jeg må innrømme jeg ikke hadde brukt pengene på ham og det var jeg som satt i stolen, fortsetter han.

– Du synes ikke det vitner om veldig høyt ambisjonsnivå i Molde?

– Molde har vunnet serien to år på rad. De ligger relativt langt nede nå, men de har nok et ganske høyt ambisjonsnivå og skal ut i en Champions League-kvalik. Da ser jeg ikke på Tommy Høiland som spissen som får en til å tenke «yes, nå har vi fått spissen som skal sørge for at vi går til Champions League», sier Mini.