KAN BLI LAGKOMPISER: Neste sesong kan Per Mertesacker og Luis Suarez spille sammen i Arsenal. (Foto: Matt Dunham/Ap)
KAN BLI LAGKOMPISER: Neste sesong kan Per Mertesacker og Luis Suarez spille sammen i Arsenal. (Foto: Matt Dunham/Ap)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Arsenal kjøper Suarez

Og Chelsea prøver seg på italiensk stjerne. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Luis Suarez til Arsenal? Ikke mange så den komme. Men ifølge The Sun så stoppet bookmakeren William Hill for spill på overgangen etter at det ble spilt unormalt mye på den i Spania onsdag. En talsmann for selskapet mener at spillene tydet på at noen hadde hørt noe konkret. Også andre bookmakere kuttet oddsen på at uruguayaneren spiller for The Gunners neste sesong.

Og i Arsenal kan han da bli en del av et særdeles spennende angrep. For alt tyder nå på at den endeløse sagaen om Gonzalo Higuain er i ferd med å få en lykkelig slutt for alle frustrerte Arsenal-supportere. Spissens far Jorge uttaler ifølge Marca at sønnen har fått tillatelse av Real Madrid til å snakke direkte med Arsenal. Higuain er for tiden på ferie i Miami, men er nå ventet å dra til London og signere kontrakten så fort fruen er lei av sol og varme.

Les også: Brasiliansk bildesnakkis - se så like de er!
Les også: Chelsea bekrefter avtale for nederlandsk midtbanestjerne

Det blir sikkert sendt opp noen raketter i den hvite delen av Nord-London også. Marca skriver at Real Madrid nå har gitt opp håpet om å kjøpe Gareth Bale i sommer. «Los Blancos» har akseptert at Tottenham vil avvise alle bud som kommer på waliseren, men tror de vil sikre seg Bale om ett år.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GA OPP: Real Madrid skal ha gitt opp jakten på Gareth Bale -
  for denne gang.
GA OPP: Real Madrid skal ha gitt opp jakten på Gareth Bale - for denne gang.

Chelsea gjør et forsøk på å utnytte Romas svake resultater forrige sesong. De gjør nå et fremstøt for å lure Daniele de Rossi fra den evige stad. De Rossi og Francesco Totti har vært symbolene på Roma, og har virket umulig å røre. Men forrige sesong havnet de Rossi på kant med trener Zdenek Zeman, og selv om tsjekkeren ble sparket, så innrømmer nå klubbpresident at ingen spillere er usalgbare. Jose Mourinho ser 29-åringen som det perfekte ankeret på Chelseas midtbane, skriver Daily Mirror.

Les også: Han har verdensrekord i røde kort
Les også: – Sollied overtar tyrkisk klubb

Manchester City har funnet spissen som skal erstatte Carlos Tevez. Manager Manuel Pellegrini har førstehånds informasjon om hvem som er bra i Spania, og mener Alvaro Negredo er typen han vil ha. Pellegrini prøvde å hente Sevilla-spissen til Malaga, uten å lykkes. Nå prøver han igjen. Negredo har virket så godt som klar for Atletico Madrid, men ifølge Daily Mail klarer ikke de to spanske klubbene bli enig om en overgangssum. Dersom City ikke får Negredo, er Oscar Cardozo og Mario Gomez andre alternativ.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MÅLJEGER: Alvaro Negredo vet hvor målet står. (Foto: CRISTINA
  QUICLER/Afp)
MÅLJEGER: Alvaro Negredo vet hvor målet står. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)

Yohan Cabaye var en av få Newcastle-spillere som overbeviste forrige sesong. Nå sier den nyansatte Paris Saint-Germain-treneren Laurent Blanc at han godt kan tenke seg Cabaye på midtbanen sin til høsten, skriver Daily Mirror. 27-åringen har tre år igjen av kontrakten sin med Newcastle, men vil ikke gjøre seg vanskelig dersom en storklubb kom på banen med et tilbud.

Les også: – Premier League-klubb fikk avvist bud på Haugesund-spiller
Les også: Møller Dæhli klar for Molde

På grunn av den franske invasjonen i Newcastle, valgte James Perch å begynne på franskkurs for å kunne slå av en garderobeprat med lagkompisene sine etter trening. Men før han har rukket å lære språket skikkelig, fikk han beskjed om at han var overflødig i stallen. Trolig for å lage plass til flere spillere med fransk som morsmål. Nå er den anvendelige spilleren klar for Wigan, skriver The Independent.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FRANSKTIMER TIL INGEN NYTTE: James Perch lærte seg fransk for
  å kommunisere med brorparten av Newcastles spillere. Så ble han solgt.
  (Foto: David Howarth/Pa Photos)
FRANSKTIMER TIL INGEN NYTTE: James Perch lærte seg fransk for å kommunisere med brorparten av Newcastles spillere. Så ble han solgt. (Foto: David Howarth/Pa Photos)

Newcastles rivaler i nord, Sunderland, virker å ha planer om å ha i overkant av 50 spillere i troppen når sesongen starter. Vito Mannone ble den femte spilleren Paolo Di Canio hentet så langt i sommer da han kom fra Arsenal onsdag. Men tro ikke at han er ferdig med det. Di Canio fikk avvist et bud på AZ Alkmaar-spissen Jozy Altidore, men kommer trolig til å komme med et forbedret bud, melder The Sun.

Etter å ha ribbet hjemlandet Italia for de beste talentspeiderne, har Di Canio fått på plass folk med oversikt over Fotball-Europa. Det er allerede kjent at de er i ferd med å sikre seg den unge venstrebacken Benjamin Mendy fra Le Havre. En spiller både Arsenal og Juventus er blitt koblet til. Nå har Sunderland også kommet med et bud på Panathinaikos' 19 år gamle ving Charis Mavrias, skriver Daily Mail.

Les også: Shelvey forlater Liverpool
Les også: Ronaldo: – Manchester United er klubben i mitt hjerte, men...

Mye spenning er knyttet til hvilke planer Manchester United har med Wilfried Zaha. Få tror at 20-åringen vil få spesielt mye spilletid allerede denne sesongen, noe som gjør et utlån veldig sannsynlig. Moderklubben Crystal Palace har for lengst gjort sin interesse kjent. Men ifølge Daily Mail vil både Fulham og West Ham gjerne gi ham en mulighet til å bli boende i London, hvor han kan henge ut med sin bror, som visstnok skal være gjengleder i et av hovedstadens mindre fasjonable strøk.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HVA SKJER? Wilfried Zaha vet fortsatt ikke hvor han skal spille
  til høsten. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
HVA SKJER? Wilfried Zaha vet fortsatt ikke hvor han skal spille til høsten. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Crystal Palace har sikret seg den lovende angriperen Dwight Gayle fra Peterborough. 22-åringen har gjort kometkarriere og vist at han kan score mål på alle nivåer han har spilt på etter at han ble proff for ett år siden. Gayle kom til Peterborough fra Dagenham and Redbridge midtveis i forrige sesong, skriver Daily Mirror.

Les også: Se bildene fra «Messis venner» mot «Resten av verden»
Les også: Demidov løst fra kontrakten

Noen managere har sine favorittspillere, som de signerer igjen og igjen og igjen. Selv om de kanskje ikke har prestert på noen år. Harry Redknapp er en sånn manager. Nå vil han hente noen karer han kjenner godt for å ta Queens Park Rangers tilbake til Premier League. Fire ganger har Redknapp kjøpt Peter Crouch. Nå håper han på en femte gang. Han har hentet den høyreiste spissen to ganger til Portsmouth, en gang til Southampton og en gang til Tottenham. Ifølge Daily Mail vil han også ha Scott Parker, som han hentet til Tottenham i sin tid.

Redknapp har klart å kvitte seg med en av sine overbetalte og underpresterende spillere. Den franske spissen Djibril Cissé sliter fortsatt med å slå rot. Ifølge L'Equipe er han nå klar for russiske Kuban Krasnodar. Det blir 31-åringens niende klubb på like mange sesonger.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FARGERIK: Djibril Cissé må nå farge hanekammen gul eller grønn
  dersom den skal matche Kuban Krasnodars drakter. (Foto: Jonathan Brady/Pa
  Photos)
FARGERIK: Djibril Cissé må nå farge hanekammen gul eller grønn dersom den skal matche Kuban Krasnodars drakter. (Foto: Jonathan Brady/Pa Photos)

Steve Bruce hentet Wilson Palacios til England da han var manager i Birmingham. Han tok med seg honduraneren til Wigan, før midtbanespilleren havnet i Tottenham og Stoke. Nå vil han hente Palacios for tredje gang, skriver Daily Mirror. Og Palacios har knapt spilt en god kamp uten Bruce som sjef, så det kan være en vinn-vinn-situasjon for begge parter.

Les også: Ampert da Molde avanserte i cupen
Les også: Keeper-Kristiansen avgjorde for Haugesund

Aston Villa hadde stor suksess da de satset belgisk i fjor sommer. Christian Benteke viste seg å være mer enn god nok for Premier League. Nå vil de finne en landsmann av spissen, som kan fore ham med innlegg. Det finnes knapt en belgier som passer den beskrivelsen bedre enn Nacer Chadli. 25-åringen har imponert for Twente, hvor han scoret 16 mål forrige sesong, og ifølge Daily Express skal Aston Villa være veldig interessert i spilleren. Også Liverpool og Tottenham har vist interesse for Chadli.

Men førstevalget på overgangsmarkedet for Villa-manager Paul Lambert skal nå være japanske Hiroshi Kiyotake. Midtbanespilleren var Nürnbergs store stjerne forrige sesong, og ifølge Daily Mirror er han ikke til salgs. Men Lambert har foreløpig ikke gitt opp. Det har han for øvrig gjort med Darren Bent. Angriperen er nå nektet å trene med Villas A-lag i håp om at han vil fire på lønnskravene slik at det er noen klubber som kan være interessert i å overta ham. Lambert prøver å kvitte seg med Bent, Shay Given, Stephen Ireland og Alan Hutton, som alle er på lønnstoppen i klubben, men som ikke har prestert på banen på flere år.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET AV VILLA: Hiroshi Kiyotake står øverst på Aston Villas
  ønskeliste. (Foto: GUENTER SCHIFFMANN/Afp)
ØNSKET AV VILLA: Hiroshi Kiyotake står øverst på Aston Villas ønskeliste. (Foto: GUENTER SCHIFFMANN/Afp)

Det ryktes at Manchester United-manager David Moyes vil presentere en spiller på sin første pressekonferanse fredag. Og en trenger ikke å være noe mattegeni for å få regnestykket til å gå opp i Thiago Alcantara, dersom ryktene stemmer. For nå virker det som om Barcelona har gitt opp å beholde midtbanespilleren. Ifølge sportsavisen Sport, så er katalanerne nå begynt jakten på erstatteren. Håpet er nå å lure til seg Ilkay Gündogan foran nesen på Real Madrid. Real Madrid har lenge vært interessert, men har fått beskjed av Borussia Dortmund om at Gündogan ikke er til salgs. Det er blitt sagt at Real Madrid allerede har en opsjon på midtbanespilleren neste sesong. Men Barcelona vil prøve å kjøpe ham nå.

Les også: Wigans egne hjemmesider glemte Hæstad
Les også: Götze startet Bayern-karrieren med å dumme seg ut

Mange smil i AC Milan for tiden. Angriperen Stephan El Shaarawy har gjort det klart at han ikke forlater klubben. Samtidig har klubben sikret seg en halvpart av Sampdorias veldig lovende midtbanespiller Andrea Poli. Klubben jobber nå med å få Poli til Milan allerede i sommer. Der kan han få selskap av Keisuke Honda. Gazzetta dello Sport skriver at den japanske playmakeren har vært i samtaler med Milans visepresident Adriano Galliani, og samtalene skal ha vært positive.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I MILAN-SAMTALER: Mye tyder på at Keisuke Honda blir klar for
  AC Milan. (Foto: UESLEI MARCELINO/Reuters)
I MILAN-SAMTALER: Mye tyder på at Keisuke Honda blir klar for AC Milan. (Foto: UESLEI MARCELINO/Reuters)

Antonio Cassano er klar for sin sjuende klubb i karrieren. Angriperen signerte onsdag for Parma. Han ble presentert på klubbens hjemmeside med drakten med «99 CASSANO» på ryggen.

Les også: Nicki Bille Nielsen kalles inn på Perrys kontor etter våpenposering på Twitter
Les også: Derfor vil Wilshere se denne skjønnhetens bilde i Arsenal-garderoben

Den tidligere Lillestrøm-spissen Anthony Ujah var ingen suksess i Mainz. Men nigerianeren ble en yndling blant Köln-fansen da han var på utlån til Ståle Solbakkens gamle klubb. Han scoret 13 mål forrige sesong da Köln ikke klarte å ta seg tilbake til Bundesliga. Nå skriver Bild at Mainz og Köln er blitt enige om å gjøre overgangen permanent, og Ujah får jobben med å skyte Köln tilbake i det gode selskap neste sesong.

TIL KÖLN: Anthony Ujah var ingen suksess i Mainz. Nå går ferden
  videre til Köln. (Foto: DANIEL ROLAND/Afp)
TIL KÖLN: Anthony Ujah var ingen suksess i Mainz. Nå går ferden videre til Köln. (Foto: DANIEL ROLAND/Afp)