Ny spillerkritikk mot Smerud

Heiner Mora hevder Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud har snakket dårlig om ham.

– Jeg har ingen problemer med Leif Gunnar. Men da jeg ga beskjed om at jeg ikke ville være her, men heller dra hjem, følte jeg at han endret væremåte overfor meg. Han har snakket dårlig om meg til de andre spillerne, sier Mora til Ringerikes Blad.

Kritikken mot Smerud kommer kort tid etter at en ikke navngitt spiller gikk ut i Nettavisen og kritiserte HBK-trenerens lederstil. Det er fortsatt uklart om Hønefoss gir Smerud ny kontrakt. Den nåværende går ut etter sesongen.

– Det er ikke bra at han endrer seg og snakker dårlig om meg. Leif Gunnar har ment at jeg føler meg bedre enn alle andre spillere i klubben, og at det jeg føler ikke er bra for klubben, sier Mora til Ringblad.

Mora ønsker seg vekk fra Hønefoss, men er ikke kommet enighet om sluttavtale. Costaricaneren sliter med å tilbakebetale en saftig sign on-fee. Smerud kjenner seg ikke igjen i Moras påstander.

– Jeg blir skuffet over at han snur sånn. Tidligere har han vist enorm takknemlighet for det vi i klubben har gjort for ham, sier Smerud. (©NTB)