Skuespiller Alec Baldwin er dr***lei sosiale medier. (Foto: Andrew Burton, © ab/pr)
Skuespiller Alec Baldwin er dr***lei sosiale medier. (Foto: Andrew Burton, © ab/pr)

Alec Baldwin vil gi seg som skuespiller

Er møkklei journalister og sosiale medier.

Av: Troy Gulbrandsen

Skuespiller Alec Baldwin har vært en ivrig Twitter-bruker i flere år men etter at journalister i forrige uke hevdet at «30 Rock»-stjernens kone satt og twitret under James Gandolfinis begravelse fikk Baldwin nok og slettet sin Twitterkonto.

Amper diskusjon

Skuespilleren havnet så i en amper diskusjon med The Daily Mail som skrev følgende om Baldwins kone, Hilaria: «Den gravide yogainstruktørens sosiale medier-feed var stappfull av glade oppdateringer mens Sopranos-stjernens venner og familie var knust av sorg.»

«Giftig skrulle»

Alec Baldwin kalte The Daily Mail-journalisten George Stark for en «falsk liten bitch» og en «giftig skrulle». I løpet av helgen fjernet avisen artikkelen og da Baldwin fikk roet seg beklaget han utskjellingen av Stark som noen mente var homofiendtlig.

– Mitt utspill hadde ingenting å gjøre med noens seksuelle legning, fortalte Baldwin.

LEI: Alec Baldwin (54) sammen med sin gravide kone Hilaria Thomas (28)  (Foto: Neilson Barnard)
LEI: Alec Baldwin (54) sammen med sin gravide kone Hilaria Thomas (28) (Foto: Neilson Barnard)

Ferdig med sosiale medier

Nå forteller 54-åringen som snart skal bli pappa at han er ferdig med sosiale medier og at han håper at hans kommende datter aldri vil se på ham som en «kjendis».

Les også: Alec Baldwin blir pappa igjen

Ønsker å gi seg som skuespiller

– Det er borkasting av tid, forteller Baldwin til The Hollywood Reporter som også skriver at skuespilleren nå ønsker å komme seg vekk fra offentlighetens søkelys. Baldwin har flere ganger sagt at han ønsker å gi seg som skuespiller.

– Det hadde vært fantastisk hvis jeg kunne det. Ja! Det ville vært det mest fantastiske i hele verden, avslutter Baldwin.