Range Rover er ikke akkurat noen liten bil   men likevel er det noen som bare MÅ ha mer plass i baksetet enn dette! Dermed er det en XXL versjon på gang av den allerede enorme siste generasjon av Range Rover.
Range Rover er ikke akkurat noen liten bil men likevel er det noen som bare MÅ ha mer plass i baksetet enn dette! Dermed er det en XXL versjon på gang av den allerede enorme siste generasjon av Range Rover.

Range Rover: Noen synes ikke dette er stort nok

Dermed må det lages XXL-versjon.

Range Rover er en av de større bilene du kan kjøpe. En røslig firehjulstrekker, breddfull av luksus.

Den er nesten nøyaktig fem meter lang, over to meter bred og har digert bagasjerom. Men – for noen er det tydeligvis ikke stort nok!Ute på motorvei-test

Nå har det nemlig dukket opp spionbilder på internett som viser en XXL-utgave av Range Roveren.

Engelske Autocarhar fått bildene fra en av sine våkne lesere, som kom over bilen ute på motorvei-test.

Les vår test av erkerival Mercedes GL her:

Range Rover hører absolutt hjemme i kategorien
Range Rover hører absolutt hjemme i kategorien

Kjøres av sjåfør

Ikke helt overraskende skal bilen være skreddersøm for det stadig viktigere kinesiske markedet. I Kina blir de aller fleste biler av dette kaliberet rattet rundt av en sjåfør – mens eieren sitter i baksetet.

Da er det viktig med ekstra, ekstra god beinplass. Det optimale er at passasjeren kan strekke beina helt ut – og så mye plass sliter mange "vanlige" biler med å tilby.

Les om de tidligere Range Rover modellene her:

Sjuseter?

Test-Range Roveren har lengre sidevinduer bak og større overheng bak bakhjulene. Den har også lengre bakdører.

Autocar spekulerer i at Range Rover kanskje vil tilby den med to ekstra bakseter, helt bakerst. I så fall er det nok aktuelt med en løsning der det vanlige baksetet kan skyves i lengderetningen. Men sannsynligvis beholder Range Rover den som femseter – særlig ettersom "lillebror" Range Rover Sport i andre generasjon har fått muligheten for sju seter.

Vises i høst

Range Rover kom i ny generasjon tidligere i år.

Det er ventet at den forlengede utgaven vil bli vist offisielt første gang til høsten – og at produksjonsklar modell vil være her i starten av 2014.

Vinneren av påskerennet – les testen vår av nye Range Rover her