Sabine Lisicki (Foto: Anja Niedringhaus, © TH DA)
Sabine Lisicki (Foto: Anja Niedringhaus, © TH DA)

Lisicki enkelt til Wimbledon-semifinale

Sabine Lisicki levde opp til favorittstempelet mot estiske Kaia Kanepi i Wimbledon-turneringen tirsdag. Den tyske tennisjenta tok seg til semifinale med 6-3, 6-3.

Lisicki overrasket mandag da hun slo ut verdensener Serena Williams i fjerde runde av Wimbledon. Den seieren har gjort henne til en av favorittene til å vinne den prestisjefulle Grand Slam-turneringen på gress, tross hennes beskjedne seeding som nummer 23.

Etter at Lisicki hadde vunnet det første settet med 6-3, ga Kanepi den tyske jenta god kamp. Likevel holdt det ikke helt inn og Lisicki ble første kvinne klar for semifinale.

– Jeg er veldig glad. Det var en utrolig kamp i går (mot Williams), så jeg måtte omstille meg raskt, sa Lisicki.

I semifinalen møter hun Agnieszka Radwanska. Den polske tennisstjernen slo sjetteseedede Li Na med 2-1 i sett. Hun møtte ut i tiebreak etter første sett, mens hun tapte det påfølgende settet. Til slutt vant hun 7-6 (7-5), 4-6, 6-2.

– Hun spilte utrolig god tennis. Jeg har alt hatt to tøffe kamper, så jeg er bare glad for å gå videre til semifinalen. Det er blitt spilt litt for mye tennis på få dager, og det er grunnen til at jeg slet med slitne beina, sa Radwanska etter seieren. (©NTB)