Steffen Iversen  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Steffen Iversen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Steffen Iversen skiller seg fra kona

Giftet seg med brite for ni år siden.

Av Sandra Mei Ling Noer

Etter ni års ekteskap er det slutt mellom tidligere fotballspiller Steffen Iversen (36) og britiske Anna Crane Iversen (38), melder Se og Hør.

– Ja, det er riktig at vi skal skilles. Vi skled bare lenger og lenger fra hverandre, og har ikke bodd sammen på lange tider, sier 36-åringen til bladet.

Paret har to barn sammen.

La opp som fotballspiller

I vinter annonserte Iversen at han ville legge fotballskoene på hylla, 18 sesonger etter Rosenborg-debuten. Da var Iversen bare 18 år gammel. Siden har han spilt for både Tottenham, Wolverhampton, Vålerenga og Crystal Palace før han i 2006 returnerte til Rosenborg.

Se også: Dette var karrieren din, Steffen Iversen

Ville være nære familien

Da fotballspilleren siktet seg inn mot en ny Rosenborg-kontrakt i 2010, innrømmet han ovenfor TV 2 at det har vært tøft å tilbringe mye tid borte fra familien, etter en sesong der han var borte fra kone og barn i så mye som sju uker i strekk på det meste.

– Jeg fikk en smakebit på dette tidligere og det var nesten som om min datter på ett år ikke kjente meg igjen etter disse sju ukene. Da forstod jeg at det ikke er holdbart å være vekke fra dem så lenge igjen, sa han da.

Steffen Iversen  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Steffen Iversen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)