Ny storpremie for travekspertene

På Jarlsberg i går fikk TV 2s traveksperter inn en kupong verdt 42.500 kroner. I dag er det Momarken for tur. Her er dagens travtips.

Det var andelskupongen «Fela 1» som gikk inn med gevinst i V65-omgangen på Jarlsberg i går. Åtte andelshavere hadde hver betalt 400 kroner for å bli med. Kupongen gikk inn med 42.500 kroner i premie som ga 5.312 for hver av de åtte andelstakerne.

LES OGSÅ: Travekspertene vant over 30.000!

I dag har TV 2s traveksperter lagt ut andelskuponger på V65 og V5A fra Momarken og V64 fra svenske Bollnäs.

Besøk TV 2s andelstorg og kjøp din del av en andelskupong nå!

Til kveldens V65-omgang har travekspert Morten Rustad funnet fram et par bankerkandidater i det første og siste løpet. Her er hans analyse for omgangen:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

- Favoritten i første avdeling er 1 Marple. Den har vært god og vinner normalt dette løpet. En grei favoritt. Startsiden blir avgjørende. 4 Eck Vitalis er veldig startrask og har en mulighet selv om Marple er bedre. Langskuddene er 2 Survival Brazz og J. J. Art Deco.

- V65-2 er garderingsløpet. 8 Våler Oda har fordel av distansen, men ikke helt til å stole på. 7 Balder Stjerna har et skreddersydd løp både med tanke på sprinten og motstanden den møter. Spørsmålet er om formen er god nok. Av de mindre spilte er 2 Valle Tora mest interessant.

- I montéløpet V65-3 kommer det ut en hest som er alt for stor favoritt. 3 Shoguns Larabella overvurderes bare fordi Siv Emilie Løvvold skal ri den. Her er det voldsom verdi utenom denne. 8 Ulixes slo den i Drammen sist. Er rytter Majken Amundsen offensiv så kan det gå helt inn. 5 Galliano og 10 Forza Victoria må også nevnes. 2 Belmont er et superdupert skrellobjekt.

- 1 Arbbolas er en klar favoritt i V65-4, men debuterer bak startbil for første gang. Er veldig hurtig så om den takler dette går den nok rett i tet og kan vinne. 6 Strikkeprinsen satt fast etter pause sist, hadde vunnet klart ellers. En skikkelig obs-hest. En annen er 11 Gjermund.

- Det er mye usikkerhet rundt favoritten 3 Patrick i V65-5 så det er vanskelig å si hvor god den er. En hest som er god er 4 Lucky Dreamer som er aktuell om den er i slag.

- 8 Punkt Ett er en solid favoritt i finalen. Tok en klar seier på Bjerke sist og vært solid i de to løpene den har gått i Norge. Er sterk og solid. En berettiget favoritt.

Dersom du ønsker å se en lignende analyse på morgendagens jackpot-omgang fra Kongsvinger, må du melde deg på TV 2s tipsbrev. Det er helt gratis og kommer hver onsdag og lørdag. Det er kun på tipsbrevet du får en slik analyse på disse to dagene.

Meld deg på tipsbrevet gratis HER.