ØNSKET AV SPURS: Roberto Soldado skal være Tottenhams førstevalg som ny spiss. (Foto: JOSE JORDAN/Afp)
ØNSKET AV SPURS: Roberto Soldado skal være Tottenhams førstevalg som ny spiss. (Foto: JOSE JORDAN/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Tottenham fortsetter kjøpefesten

Og Edinson Cavani kan glippe for Chelsea. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Tottenham er virkelig på offensiven om dagen. Klubben som vanligvis venter til siste dag av et overgangsvindu med å kjøpe spillere, sikret seg allerede på åpningsdagen den brasilianske midtbanespilleren Paulinho. Nå melder Daily Star at klubben også har lagt inn et bud på 150 millioner kroner for Valencia-spissen Roberto Soldado. Men det er 60 millioner kroner under utkjøpsklausulen 28-åringen har i kontrakten sin.

Les også: Se Arsenal-spillernes quizkunnskaper
Les også: Brasiliansk stjerne til Tottenham

Men Spurs er også i ferd med å gjøre en handel som kan vise seg å bli årets deal i Premier League. For klubben skal være i ferd med å kvitte seg med Emmanuel Adebayor - og til og med få penger for ham. 45 millioner kroner skal Besiktas være villig til å betale for togoleseren, som bare scorer mål i en sesong, skriver The Sun. Største problemet for Tottenham har vært at Adebayor er fyrstelig betalt på White Hart Lane, og han er veldig glad i penger. Nå er håpet at den lave skatteprosenten i Tyrkia skal lokke ham.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KAN FORSVINNE: Tottenham kan klare å kvitte seg med Emmanuel
  Adebayor. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
KAN FORSVINNE: Tottenham kan klare å kvitte seg med Emmanuel Adebayor. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Men David Villa kan se ut til å glippe for Tottenham. Barcelona har kastet seg inn i kampen om Fiorentina-angriperen Stevan Jovetic, og skal ifølge tuttomercatoweb være villig til å la spillere gå motsatt vei som en del av avtalen. Fiorentina skal ha vist interesse for tre Barca-spillere, hvor Villa er en av dem. De to andre er keeper Victor Valdes og midtbanespilleren Jonathan Dos Santos.

Les også: Arsenal signerte spiss
Les også: Sjekk Belgia-floppens drømmetreff

Hos Tottenhams naborival Arsenal begynner det å gå på tålmodigheten løs for Arsenal-fansen. De lar seg ikke roe ned av at klubben har sikret seg Yaya Sanogo. Frykten for at Gonzalo Higuain skal ryke blir større for hver dag som går, selv om mange tok det som et godt tegn at Jack Wilshere mandag begynte å følge Real Madrid-spissen på Twitter. En som kan være på vei til The Gunners er Julio Cesar. Den brasilianske landslagskeeperen uttalte etter finalen i Confederation Cup at han ønsker å bli boende i London. Ifølge Sky Sports kan det være et hint om at han er på vei til Arsenal.

Og rapporter fra Kroatia kan gi Gunners-fansen litt grunn til å smile for dersom det stemmer. For er det noe de nyter så er det et dypt slag under beltestedet til sine rivaler i Nord-London. For etter at det søndag gikk ut rapporter om at den talentfulle duoen Alen Halilovic og Tin Jedvaj er klar for Tottenham - noe til og med Dinamo Zagreb-president Mirko Barisic bekreftet. Men nå skriver Aleksandar Holiga, som jobber for FourFourTwo Croatia på Twitter at avtalen fortsatt ikke er hugget i stein. Dinamo Zagrebs sportsdirektør Zdravko Mamic bekrefter overfor ham at de forhandler med flere klubber om duoen og at Arsenal er en av dem, skriver Fanatix.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SPÅS EN EVENTYRLIG FREMTID: Alen Halilovic sammenlignes med
  Lionel Messi og Luka Modric. (Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Pa Photos)
SPÅS EN EVENTYRLIG FREMTID: Alen Halilovic sammenlignes med Lionel Messi og Luka Modric. (Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Pa Photos)

At Liverpool er en storklubb er vel ingen uenig i. Men du skal ha et veldig rødt hjerte for å si at det er en toppklubb i øyeblikket. Og nå har Sjakthar Donetsk-trener Mircea Lucescu tatt for seg Henrikh Mkhitaryan og fortalt ham at det vil være et steg ned karrieremessig å forlate den ukrainske toppklubben for Liverpool. Den armenske midtbanespilleren er i øyeblikket hovedprioritet for de røde fra Merseyside, men problemer med å komme til enighet med Mkhitaryans tre eiere kan velte hele avtalen, skriver Daily Mirror.

Les også: Wilshere drømmer om Rooney
Les også: Slakter Confederations Cups toppscorer

En som virker ikke å være i Liverpools planer for neste sesong er Jonjo Shelvey. 21-åringen er ikke blitt den suksessen man håpet på da man lokket ham nordover fra Charlton. Swansea og Norwich har lenge ønsket seg midtbanespilleren, men vil ikke betale de 45 millioner kronene som Liverpool mener han er verdt. Ifølge Daily Mirror skal imidlertid Crystal Palace være villig til å innfri Liverpools krav. Noe som kan føre Shelvey tilbake til London.

David Luiz viste i Confederations Cup at han kan spille midtstopper, men Jose Mourinho er fortsatt ikke helt overbevist. Barcelona og Paris Saint-Germain har vist interesse for 26-åringen, og Luiz har ikke vært avvisende til beilerne som står utenfor stadionporten på Stamford Bridge. Ifølge Daily Mirror har nå Bayern München meldt seg på. Pep Guardiola ser for seg et helbrasiliansk midtforsvar med Luiz og Dante neste sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

INGEN MOURINHO-FAVORITT:
  Jose Mourinho ønsker visst å selge David Luiz dersom han blir Chelsea-manager.
  (Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos)
INGEN MOURINHO-FAVORITT: Jose Mourinho ønsker visst å selge David Luiz dersom han blir Chelsea-manager. (Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos)

Få spillere har vært i flere Premier League-klubber enn Nicolas Anelka. Han har allerede spilt i Premier League for Arsenal, Liverpool, Manchester City, Bolton og Chelsea. Nå kan nok en gang være på vei til England. Denne gangen er det West Bromwich Albion som vil ha ham, skriver The Sun. Med Peter Odemwingie på vei bort, så trenger klubben en som kan holde temperaturen oppe i garderoben. Det blir i så fall 34-åringens ellevte klubb i karrieren.

Les også: Disse Barca-stjernene møter Vålerenga
Les også: Grindheim blir værende i Vålerenga

Salomon Kalou fikk forlot Chelsea for ett år siden til fordel for Lille. Etter en god sesong i Ligue 1, kan han være på vei tilbake til Premier League. West Bromwich Albion-manager var i Chelsea med ivorianeren, og vil gjerne ha ham til The Hawthornes, skriver Daily Mirror. En annen tidligere Chelsea-spiller som kan havne i WBA er Franco di Santo. Den argentinske angriperen er klubbløs etter at kontrakten hans med Wigan gikk ut etter forrige sesong.

Så var kanskje ikke Titus Bramble tapt for Premier League likevel. Midtstopperen alle motstanderfans elsker, var ventet å dra i vesterled og prøve seg i USA. Men nå skriver The Sun at 31-åringen trener for tiden med West Ham. Og mens Hammers-fansen biter negler, så håper supportere fra 19 Premier League-klubber at man får se Bramble også neste sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FORSVINNER: Sunderland-fansen kommer trolig til å savne Titus
  Brambles silkemyke berøringer og intelligente pasninger ut av eget forsvar.
  (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
FORSVINNER: Sunderland-fansen kommer trolig til å savne Titus Brambles silkemyke berøringer og intelligente pasninger ut av eget forsvar. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

Blackpool har akseptert et bud fra Cardiff for Tom Ince. Waliserne skal ha lagt 70 millioner kroner på bordet for kantspilleren, som scoret 18 mål i Championship forrige sesong, skriver Daily Mail. Swansea har også vist interesse for 21-åringen, men har foreløpig ikke kommet med noe bud.

Les også: Thomas Rogne bekreftet klar for Wigan
Les også: Dette er Manchester Uniteds nye assistentmanager

Ifølge Sport er ikke Xabi Alonso i Real Madrid-trener Carlo Ancelottis planer. Nå håper klubben å involvere den spanske landslagsspilleren i en overgang som tar Marco Verratti til Real Madrid fra Paris Saint-Germain. Ancelotti hentet Verratti til PSG, og har fått et nært forhold til landsmannen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL SALGS: Xabi Alonso skal ikke være i Carlo Ancelottis planer
  i Real Madrid. (Foto: Alberto Di Lolli/Ap)
TIL SALGS: Xabi Alonso skal ikke være i Carlo Ancelottis planer i Real Madrid. (Foto: Alberto Di Lolli/Ap)

Paris Saint-Germain på sin side prøver å kuppe Chelseas planer om å kjøpe Edinson Cavani. Ifølge Le Parisien var Cavanis agent Pierpaolo Triulzi i Paris mandag. Han var i samtaler med PSG-ledelsen. PSGs sportsdirektør Leonardo har også hatt samtaler med Napoli-president Aurelio De Laurentiis, og franskmennene skal være villig til å utløse utkjøpsklausulen i Cavanis kontrakt. Noe Chelsea foreløpig har kvidd seg for å gjøre.

Les også: Her blir Davy «overfalt» av brasilianske fans
Les også: Neymar ble kåret til beste spiller i Confederations Cup

For to dager siden ble Younes Belhanda presentert som Dinamo Kiev-spiller. Men ifølge L'Equipe skal marokkaneren ha fått kalde føtter og ombestemt seg. Montpellier-stjernen skal ikke ha satt navnetrekket sitt på kontrakten med den ukrainske toppklubben, og ble ikke med da Dinamo Kiev skulle spille treningskamp mot Zenit St. Petersburg. Liverpool og Schalke 04 skal ha kommet på banen for den offensive midtbanespilleren.

OMBESTEMTE SEG: Hjertet til Younes Belhanda var tydeligvis ikke
  i Dinamo Kiev. (Foto: Thanassis Stavrakis/Ap)
OMBESTEMTE SEG: Hjertet til Younes Belhanda var tydeligvis ikke i Dinamo Kiev. (Foto: Thanassis Stavrakis/Ap)