FFK fikk bank på eget gress

Fredrikstad tapte hele 1-4 hjemme for Kristiansund i 1. divisjon fotball mandag. Liridon Kalludra scoret to av målene for gjestene.

Før kampen sto FFK med fire strake seirer, men Kristiansund sørget for å ta østfoldlaget ned på jorden igjen.

Vertene holdt mye på ballen i innledningen, men maktet ikke å utnytte sjansene de fikk før pause. Det gjorde derimot bortelaget. I det 35. minutt satte Kalludra inn 1-0 på en returball etter et skuddforsøk fra Roger Risholt.

Bare sju minutter senere doblet samme mann til 2-0. Denne gangen headet Kalludra ballen kontant i nettmaskene.

Vertene hadde et håp om å slå tilbake i annen omgang, men forsøket ble for svakt. I stedet la Mahmoud El Haj på til 3-0 etter 72 minutter, mens Erlend Sivertsen scoret Kristiansunds fjerde mål like etterpå.

Innbytter Rozhat Shaswari ga hjemmepublikummet litt å juble for da han satte inn et reduseringsmål åtte minutter før slutt. (©NTB)