Travekspertene vant over 30.000

Det ble ny suksess for travekspertene våre i går. I dag står de overfor en spillemessig interessant omgang.

Da storfavoritten Tekno Odin feilet på Forus, var det godt å kunne lene seg på V64-omgangen på Årjäng i Sverige. To av TV 2s andelslag herfra gikk inn med full pott. Andelskupongen «Kanon spøyte 8» gikk inn med 14.373 kroner, mens «Jackpot lag 2» gikk inn med 13.927 kroner.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Det er kvalifiseringsløp i V65-omgangen på Jarlsberg i dag. Det betyr store utfordringer for tipperne.

- Det er nesten en litt kjedelig omgang på Jarlsberg. Grunnen er at de siste tre løpene i V65-omgangen er kvalifiseringsløp. Der er ofte kuskene mer opptatt av å kvalifisere hesten sin ved å komme på topp tre enn å faktisk vinne løpet. Så rent spillemessig er det veldig interessant, selv om det er en del vanskeligere å spå utfallene enn vanlig, sier TV 2s travekspert Morten Rustad.

Rustad har laget følgende analyse av kveldens V65-omgang:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

Favoritten i V65-1, 8 Cloud Connected, er alt for stor favoritt. Den har gått allrighte løp, men har på ingen måte overbevist. Her står den i spor åtte på sprint og lever svært farlig. Her er det bare å gardere. 4 B. B. S. Sugarlight har vist fin form, 6 Rolin er kanskje den raskeste hesten her. Det store objektet i løpet er 2 Olfert De Hess som har gått bra begge gangene i ny regi.

Andre avdeling har også en merkelig favoritt i 2 Poker Face D. E. som har gått brukbart i Norge, men langt i fra fantastisk. Møter to gode hester i 2 Scarlett Gede og 5 Divided Love. Superobjektet i løpet er 6 Sally’s Field som har gått gode løp mot gode hester.

8 Stjernejerven i V65-3 er en veldig god montéhest og har et billig løp denne gangen. En naturlig favoritt. En god garderingshest er 9 Tangen Scott som var god sist. 4 Zevs er en lynrask hest, men gjør sitt første montéløp.

4 Thai Holiday er storfavoritt i V65-4 noe som er litt skummelt siden dette er et kvalifiseringsløp. Har ikke overbevist i år. 6 Golden Feline dukker opp i ny regi. Dette er de to beste hestene i feltet, men begge er litt usikre. 3 What A View og 9 Thai Passion er outsiderne.

I V65-5 står 2 Chocolatique fint til. Se opp for 7 Seaborn Simona som må med. 5 Nora’s Dream er startrask.

Dagens største favoritt er 4 Beverly B. R. i V65-6. Har hatt fryktelig mye marginer på sin side. 1 Oh Superb er jo egentlig en mye mer meritert hest, men hadde et dårlig løp sist. Men siden det er et kvalifiseringsløp, samt at den gikk dårlig sist, kan det være at kusken velger å safe inn i stedet for å gå for seier. Hvis Beverly B. R. blir sluppet til tet kan den nesten ikke unngå å vinne.