NÆRMER SEG CHELSEA: Chelsea virker å være favoritt til å sikre seg Edinson Cavani. (Foto: Riccardo De Luca/Ap)
NÆRMER SEG CHELSEA: Chelsea virker å være favoritt til å sikre seg Edinson Cavani. (Foto: Riccardo De Luca/Ap)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Cavani havner i Chelsea

Og både Wayne Rooney og Thiago Alcantara kan glippe for Manchester United. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Etter noen år i Manchester Citys shoppingskygge, har Roman Abramovitsj bestemt seg for å flekse økonomiske muskler igjen. Jose Mourinho får null limit på platinakortet sitt når han på ny skal ta Chelsea til toppen av Premier League. Men Mourinho prøver likevel å holde igjen noen pundsedler. Ifølge Daily Mail kommer Edinson Cavani til å ende opp i Chelsea, men londonerne er ikke villig til å betale utkjøpsklausulen i kontrakten hans med Napoli. Nå innrømmer spissen at alt overgangsmaset har påvirket ham under Confederation Cup.

Les også: Neymar ble kåret til beste spiller i Confederations Cup
Les også: Fred og Neymar ydmyket Spania i vanvittig finale

Og når Chelsea er i gang med å snyte Manchester City for fotballkonfekt, så skal Mourinho også ha bestemt seg for å hente Sporting Lisboa-vingen Bruma. 18-åringen har lenge vært på Citys ønskeliste, men klubben har ikke ønsket å betale for mye for en spiller med bare ett år igjen av kontrakten sin, skriver Daily Mail.

Chelsea tenker tydeligvis langsiktig nå. For klubben har også sikret seg 16 år gamle Isaiah Brown, melder Daily Mirror. Midtbanespilleren fra West Bromwich Albion er regnet som et av Englands største talenter. Også Arsenal var interessert i Brown.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STORTALENT: 16 år gamle Isaiah Brown (t.v.) har allerede debutert
  i Premier League. Her i duell med Wigans James McCarthy. (Foto: ANDREW
  YATES/Afp)
STORTALENT: 16 år gamle Isaiah Brown (t.v.) har allerede debutert i Premier League. Her i duell med Wigans James McCarthy. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Men Arsenal gråter ikke over å ha gått glipp av Brown. De fokuserer i stedet på å hente opp et nytt talent fra sin egen talentfabrikk La Masia, som er driftet av Barcelona. Nå er det den 17 år gamle angriperen Antonio «Tonny» Sanabria som er på ønskelisten, skriver Daily Mirror. Sanabria har imponert mange med sitt spill for Paraguay i U20-VM. Etter å ha latt Barcelona få beholde talentene sine i fjor sommer, så kan Sanabria bli den andre Arsenal henter fra den katalanske talentfabrikken i sommer. Selv om det ikke er blitt bekreftet, så tyder mye på at forsvarsspilleren Julio Pleguezuelo allerede er klar for The Gunners. Tidligere har Arsenal hentet Cesc Fabregas, Fran Merida, Ignasi Miquel, Hector Bellerin og Jon Toral fra Barcelonas akademi.

Les også: – Tottenham har sikret seg «Kroatias Messi»
Les også: Uruguay-keeperen klønet det til - Buffon ble helten etter straffekonk

Gode nyheter for Arsenal. Carlo Ancelotti skal nå ha gitt beskjed om at Gonzalo Higuain ikke er i hans planer, noe som åpner for argentinerens overgang til The Gunners. Real Madrid ville ikke selge noen før en ny trener var på plass. Ancelotti har hatt opptelling i stallen og ifølge Sport er Higuain en av sju spillere som er erklært som overflødige i stallen. De øvrige spillerne er Fabio Coentrao, Angel Di Maria, Kaka, Jose Callejon og keeperne Antonio Adan og Jesus Fernandez.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner,
  kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto:
  SERGIO PEREZ/Reuters)
SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Tirsdag kan bli en avgjørende dag i Wayne Rooneys fotballkarriere. Da skal han i møte med Manchester United-manager David Moyes og diskutere fremtiden sin, melder Daily Mail. Moyes ønsker å beholde 27-åringen, men Rooney skal ha bestemt seg for å forlate klubben. I helgen ble det meldt om et åpningsbud på nærmere 180 millioner kroner fra Arsenal. Men Manchester United vet de kan få mye mer penger for ham dersom de får Chelsea, Real Madrid og Paris Saint-Germain på banen.

Les også: Her er bildet Manchester United-fansen ikke vil se
Les også: Perry fornøyd med ett poeng i Stavanger: – Viking var klart bedre enn oss

Manchester United-fansen fikk søndag det første hintet om at en overgang for Thiago Alcantara kanskje ikke blir noe av likevel. Da la midtbanespilleren ut et bilde på Instagram hvor han skrev «I love Barcelona». Nå skriver også Sport at hans far skal ha krevd en klausul i kontrakten sin som gjør at Thiago kan forlate Manchester United dersom han ikke spiller et visst antall kamper i debutsesongen. Samme type klausul som gjør at han kan gå billig fra Barcelona nå. En slik klausul er grei for Manchester United å utnytte, men ikke like interessant å gi ham i kontrakten hans dersom han kommer til klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert
  spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM-tropp. (Foto:
  JOSEP LAGO/Afp)
VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM-tropp. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Barcelona gir ikke opp Thiago Silva. Paris Saint-Germain har gitt beskjed om at de ikke har planer om å selge den brasilianske landslagskapteinen, men Barcas sportsdirektør Raul Sanllehi har reist til Brasil for å prøve å overtale midtstopperen nå som Confederations Cup er over, skriver Marca. Silva har selv sagt at han er smigret av Barcelonas interesse, men skal han forlate PSG må han gå kraftig ned i lønn.

Les også: TIL-spiller krasjet med skilt under oppvarming
Les også: Molde klatret over nedrykksstreken

Bojan Krkic hadde verden for sine føtter. Det var han og Lionel Messi som skulle ta Barcelona til topps i Europa. Men der den argentinske magikeren erobret verden, havnet Bojan i skyggen. Etter opphold i Roma og Milan, er angriperen nå på vei tilbake til Spania. I øyeblikket er Real Betis favoritt til å sikre seg den tidligere Barca-junioren, melder Sport.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PÅ VEI HJEM: Bojan Krkic er på vei hjem til Spania. Trolig havner
  han i Real Betis. (Foto: Antonio Calanni/Ap)
PÅ VEI HJEM: Bojan Krkic er på vei hjem til Spania. Trolig havner han i Real Betis. (Foto: Antonio Calanni/Ap)

Så ble det ikke noe Premier League-eventyr for Younes Belhanda i denne omgang. Den marokkanske midtbaneeleganten drømte om å spille i England, men bare Aston Villa viste interesse for Montpellier-spilleren. For nå bekrefter Dinamo Kiev at de har sikret seg 23-åringen og gitt ham draktnummer 90, skriver Sky Sports.

Les også: Carragher til TV 2 Sporten: – Chelsea vinner serien kommende sesong
Les også: Her er Manchester Citys potensielle spisskjøp

En annen som ikke bli å se i Premier League er Adam Maher. 19-åringen har vært koblet til en rekke Premier League-klubber etter storspillet sitt for AZ Alkmaar. Og interessen ble ikke mindre da han var en av Nederlands beste spillere i U21-EM nylig. Men nå er han ifølge Sky Sports bare en medisinsk test unna en femårskontrakt med PSV Eindhoven.

ETTERTRAKTET: En rekke storklubber ønsket seg Adam Maher. Nå
  har han signert for PSV Eindhoven. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
ETTERTRAKTET: En rekke storklubber ønsket seg Adam Maher. Nå har han signert for PSV Eindhoven. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)