Neymar strålte da Brasil parkerte Spania

Stjernespilleren Neymar scoret et herlig mål da Brasil knuste Spania 3-0. – Vi spilte bedre enn ventet, sa Neymar etter finalen i generalprøven til fotball-VM.

FIFAs kontinentcup er generalprøven til neste års VM i fotball i Brasil. Neymar satte inn 2-0-målet like før pause da han med venstrebeinet hamret ballen i mål bak Iker Casillas i Spanias mål. Superstjernen ble kåret til turneringens beste spiller.

– Jeg er virkelig glad. Vi gjorde mange mennesker glade, men vi må holde begge beina på bakken, jublet Neymar.

Spania hadde ikke tapt en betydningsfull kamp siden åpningstapet mot Sveits i VM for tre år siden. Den utrolige spanske kamprekken stoppet med 29 matcher uten tap.

Spanjolene misbrukte straffespark ved Sergio Ramos etter 55 minutter. Og enda mer motgang kom da Gerard Pique ble utvist etter 68 minutter.

– Ingenting fungerte. Alt gikk galt, sukket Spanias midtbanespiller Xavi. (©NTB)