45 minutters overkjøring av Odd

Et Haugesund med spissproblemer ble satt på plass av Odd i Skien søndag. Fire scoringer i annen omgang sørget for tre viktige hjemmepoeng.

Etter en nokså jevnspilt, men sjansefattig første omgang på kunstgresset i Skien gikk lagene i garderoben målløse. Da lagene vendte tilbake etter hvilen var det andre takter å spore. Spesielt hos hjemmelaget.

– Vi spiller en ålreit første omgang, men ikke noe mer enn det. I annen omgang er vi på et godt nivå, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til C More.

Ikke engang ett minutt hadde gått av omgangen da Adem Güven servet ballen inn foran mål. Håvard Storbæk kriget seg løs i feltet og headet inn kampens første scoring, hans tredje eliteseriescoring for året.

Hvittrøyene fortsatte i et godt tempo, som gjestene fra Rogaland ikke helt klarte å følge. At Alexander Søderlund har forlatt klubben til fordel for Rosenborg, og at danske Christian Gytkjær er ute med skade, ga et svært lite angrepsfarlig Haugesund-lag. Verken Henrik Kjelsrud Johansen eller Pontus Engblom klarte å overta ansvaret for å score mål.

Det ble ikke bedre for gjestene da Ugonna Anyora plantet knottene i skulderpartiet på Herolind Shala. Anyora ble belønnet med direkte rødt kort. (©NTB)