Ny hjemmeseier for Høgmos Djurgården

Djurgården og trener Per-Mathias Høgmo tok avskjed med Stockholms Stadion ved å slå Öster 2-0 søndag.

Foran 14.276 tilskuere tok Allsvenskan-klubben nok en viktig trepoenger. Siden Høgmos inntreden i Djurgården er det blitt tre seirer på eget gress og tre uavgjorte kamper på bortebane.

1-0 kom ved Amadou Jawo etter drøyt 20 minutter. Han satte ballen inn i lengste hjørne på innlegg fra Peter Nymann Mikkelsen.

Målet ble starten på en klar Djurgården-dominans. Før pause hadde en rekke av vertenes spillere store målsjanser uten å øke ledelsen.

Seieren ble likevel trygget før timen var spilt. Emil Bergström nikket inn kampens siste mål etter corneren fra Erton Fejzullahu.

Kenneth Høie er en av spillerne som har fått en opptur under Per-Mathias Høgmo. Han har holdt nullen i de tre nevnte hjemmeseirene. Neste hjemmekamp for Djurgården spilles på deres nybygde arena mot Norrköping 21. juli. (©NTB)