Grindheim returnerer til FCK

Vålerenga ble ikke enig med Christian Grindheim om en permanent avtale. Dermed vender midtbaneankeret tilbake til danske FC København.

Landslagsspilleren slår følge med Mostafa Abdellaoue tilbake til klubben duoen har vært innlånt fra i vårsesongen. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ønsket å ha kapteinen med videre.

– Da jeg gjorde Christian til kaptein var det fordi jeg hadde et sterkt ønske om å ha ham med videre i vår satsing. Han er en ledertype vi ønsket å bygge laget rundt, og han har spilt seg tilbake i landslagsvarmen i løpet av oppholdet her, sier Rekdal til Vålerengas nettsted.

Vålerenga og FC København var enige om rammene for en overgang for Grindheim. Dermed er det trolig forhandlingene om personlige betingelser som brøt sammen.

– For å få i orden en permanent avtale var det tre parter som måtte enes: Vålerenga og FCK, Christian og FCK og Christian og Vålerenga. Dessverre falt ikke alle brikkene på plass. Christian har vært en av våre beste spillere så langt i sesongen, og det er selvfølgelig tungt å miste ham både som spiller og ledertype, sier Rekdal.

VIF-treneren slår samtidig fast at klubben skal intensivere jakten på nytt blod, særlig sentralt på midtbanen. (©NTB)