Gonzalez ordnet VIF-seier på Åråsen

Åråsen (NTB): Det ble et «blått Åråsen» søndag ettermiddag. Vålerenga slo erkerivalen Lillestrøm 1-0 etter Giancarlo Gonzalez scoring tidlig i 2. omgang.

En midtstopper avgjorde eliteseriekampen. Ikke tilfeldig; verken Lillestrøm eller Vålerenga har spisser med den nødvendige klassen.

Tribunekrigen i forkant av Lillestrøm-Vålerenga var høyprofilert. Også før kampen var temperaturen høy i Lillestrøm sentrum der politioppbudet var betydelig.

Ute på Åråsen grønne gressbane forsøkte hjemmelaget å holde den høye temperaturen oppe. Men skaperevnen og avslutteregenskapene var ikke gode nok.

– Den første halve timen var jevn. Deretter et svakt kvarter fra vår side. Jeg sa i pausen at dette ikke holder. Eter pause løfter vi oss i 25 minutter. Deretter blir alt Hawaii uten at noen av lagene klare å utnytte alle de åpne rommene, oppsummerte Rekdal.

Lillestrøm var best før pause, men uten å få uttelling. Vertene ble klappet inn til pause av et entusiastisk hjemmepublikum som var taktfaste i sine rop: «Vi hater Enga, vi elsker Lillestrøm». (©NTB)