Bruma (Foto: AYKUT AKICI/Afp)
Bruma (Foto: AYKUT AKICI/Afp)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Mourinho vil hente «den nye Ronaldo»

Og Wenger ønsker å danne spisspar av Torres og Higuain. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Manchester City har lenge vært ute etter å sikre seg Napoli-spiss Edinson Cavani. Nå ser det derimot ut til at den uruguayanske landslagsspilleren drar til Chelsea i stedet. Det stopper likevel ikke City fra å handle. Ifølge Daily Mail skal de lyseblå nå ønske å hente den brasilianske spissen Fred. 30-åringen har bøttet inn mål i Confederations Cup, noe som tydeligvis har falt i smak på Etihad Stadium.

Les også: Spania straffet Italia – møter Brasil i drømmefinale
Les også: Higuain meldes «snart klar» for Arsenal: – Kan bli årets kjøp i Premier League

Manuel Pellegrini nøyer seg likevel ikke med bare én signering. Han skal også ha sett seg ut Sevillas 27 år gamle spiss Alvaro Negredo. Den spanske klubben krever rundt 160 millioner kroner for spilleren.

I går ble det klart at fremtiden til Wayne Rooney kom til å avgjøres i løpet av den kommende uken. Søndag skriver Sunday Mirror at Arsenal skal ha kommet med et bud på rundt 180 millioner kroner for 27-åringen.

Det er ikke bare Wayne Rooney som står på Arsene Wenger og Arsenals ønskeliste. Dersom ikke United-spissen flytter til London så har den franske managaeren likevel en plan. Den består av å hente Fernando Torres og Gonzalo Higuain og gjøre de til et beryktet spisspar. Det skriver The Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UNITED-FARVEL? Har Wayne Rooney klappet
  til Manchester United-fansen for siste gang? (Foto: Dave Thompson/Pa
  Photos)
UNITED-FARVEL? Har Wayne Rooney klappet til Manchester United-fansen for siste gang? (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Jose Mourinho skal ifølge Sunday Times ha bedt klubben om å hente den portugisiske unggutten Bruma. Angriperen har imponert stort under U20-VM og har scoret hele fem ganger på tre kamper under mesterskapet. Han blir av mange kalt for «den nye Ronaldo» etter som han er svært lik Real Madrid-stjernen i spillestilen. Unggutten er kvikk og svært teknisk, og kan spille hvor som helst fremover på banen. Gutten har spilt i Sporting de seks siste årene og fikk sin debut på førstelaget i februar.

Mourinhos gamle La Liga-rival, Barcelona-trener Tito Vilanova, skal ifølge spanske medier være desperat etter å sikre seg PSGs brasiliasnke stjernemidtstopper Thiago Silva. Ifølge spanske og brasilianske medier har Barcelona nå sendt klubbens sjefsforhandler Raul Sanllehi til Brasil for å overtale brasilianeren om å gå ned i lønn og be PSG om å selge ham til Barca. På twitter sirkulerer det nå et bilde at Sanllehi og Silva sammen, angivelig tatt på Brasils spillerhotell.

Les også: Everton avslo Manchester United-bud på Baines
Les også: Sky Sports: – Rogne på medisinsk sjekk hos Wigan

Samtidig skal Liverpool være villig til å selge Jonjo Shelvey. West Ham, Norwich og Swansea skal alle være interessert i å hente den engelske U21-landslagsspilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bruma (Foto: AYKUT AKICI/Afp)
Bruma (Foto: AYKUT AKICI/Afp)

Aston Villas stjernespiss Christian Benteke har vært på mange klubbers ønskeliste den siste tiden. Nå har Birmingham-klubben satt en prislapp på 230 millioner kroner for belgieren. Dette for å holde siklende storklubber unna klubbens juvel.

Den samme prisen har Newcastle satt på sin 27 år gamle midtbanespiller Yohan Cabaye. De forventer at både Arsenal, Manchester United, Monaco og Paris Saint Germain kommer til å fatte interesser for spilleren.

En som Aston Villa derimot desperat prøver å kvitte seg med er Darren Bent. Klubben har ikke mottatt noen bud på spissen selv om Fulham, Crystal Palace og Hull alle har vist interesse for spilleren.

Les også: «Mix» i USAs tropp til Gold Cup - kan være tapt for Norge
Les også: RBK interessert i Ciss: – Ikke noe problem for meg å gå til Rosenborg

POPULÆR: Newcastles
  Yohan Cabaye er ønsket av en rekke klubber.
POPULÆR: Newcastles Yohan Cabaye er ønsket av en rekke klubber.