Utskjelte Finne rundspilte Sandnes Ulf

Bård Finne (18) mottok pipekonsert fra hjemmefansen. Det besvarte Brann-spissen med å score tre mål. Brann vant til slutt 6-1 mot Sandnes Ulf.

Brann-trener Rune Skarsfjord valgte å starte med Erik Huseklepp og Martin Pusic på topp mot Sandnes Ulf. Valget så umiddelbart lurt ut. Pusic brukte bare fem minutter på å sende hjemmesterke Brann i ledelsen.

Etter et drøyt kvarter måtte østerrikeren byttes ut. Inn kom Bård Finne, som for noen uker siden uttalte at han ønsket seg til utlandet. Brann-fansen mottok unggutten med pipekonsert.

– Jeg får det med meg, men jeg stenger det ute så godt jeg kan og følte at jeg greide det i dag. Jeg tenker ikke noe på det, sa Finne om pipingen til TV 2.

Pipekonserten besvarte den 18 år gamle Brann-spissen på en svært moden måte. I løpet av de 29 minuttene som gjensto av den første omgangen, scoret U19-landslagsspilleren tre mål.

– Det var en god halvtime for min del og for lagets del. Det var godt at vi greide å utnytte litt slett forsvarsspill, sa spissen. (©NTB)