Molde ser oppover etter viktig hjemmeseier

Ole Gunnar Solskjær pustet lettet ut etter 3-1 over Sarpsborg lørdag. Han håper laget for alvor har startet klatringen mot tabelltoppen i eliteserien.

Martin Linnes, Daniel Chima Chukwu og Zlatko Tripic scoret da tittelholderen vendte til seier på hjemmebane. Det skjedde i en kamp der Molde stort sett hadde god kontroll og fikk med seg tre fortjente poeng.

– Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Vi kunne vært ni poeng bak dem (Sarpsborg), men er tre bak. Da har vi kontakt med dem. Det er slik vi må gjøre det, ta igjen ett og ett lag framover, konstaterte Solskjær overfor C More.

Molde-manageren fikk se et hjemmelag som reiste seg etter – nesten på sedvanlig vis – å ha kommet under tidlig i kampen.

– Jeg er mest fornøyd med moralen guttene viste etter at de kom under. Martins (Linnes) mål var veldig viktig for det mentale, sa Solskjær.

Molde dominerte kampen klart i åpningsminuttene, men Sarpsborg scoret etter sin første sjanse i det 26. minuttet. Den endte i en corner som ble svingt inn mot Jeremy Berthod. Franskmannen fikk stå merkelig alene i feltet og sendte gjestene i ledelsen med et volleyskudd etter stuss fra Øyvind Hoås. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2