k (Foto: Foto: Marius Fiskum / post@fotot)
k (Foto: Foto: Marius Fiskum / post@fotot)

Kristin Spitznogles mobil hacket og avlyttet

Sex-eksperten: – Jeg er ganske sikker på hvem som har gjort dette.

Av: Ingrid Marie Treborg

Psykolog og sexolog Kristin Spitznogles telefon er blitt hacket og/eller avlyttet. Dette skriver hun selv på Facebook.

Kristin ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, men har gitt tv2.no tillatelse til å gjengi statusmeldingen hun la ut lørdag formiddag.

Her advarer hun mot at noen sender henne sensitiv informasjon via telefonen.

«Til mine venner, bekjente og jobbforbindelser. Mobilen min er med stor sannsynlighet hacket/avlyttet, og jeg må derfor bare be om at ingen sender jobbrelatert sensitiv informasjon eller annet av privat art per melding eller e-post – til jeg har funnet mer ut av det hele», skriver hun.

Les også: Ny hackingskandale rulles opp i Hollywood

– Ikke paranoia

kristin (Foto: Kallestad, Gorm, © GOK)
kristin (Foto: Kallestad, Gorm, © GOK)
Videre skriver Spitznogle at hun er «oppgitt og forbannet», og at det ikke er snakk om at hun er paranoid.

«Telefonsamtaler med meg kan nok også bli litt «kjedelige» og avkortet, enn så lenge. Bare å beklage, og selv er jeg rimelig oppgitt og forbannet (gjf skal det f' meg aldri være fred å få-prinsippet!). Og for ordens skyld, dette er ikke min paranoia i fri utfoldelse – dessverre, om jeg så får si. /K».

På nettstedet skriver hun at hun at hun er ganske sikker på at hun vet hvem som har hacket og/eller avlyttet telefonen hennes.

– Jeg føler meg invadert, og blir bare så ufattelig lei. Har hatt en runde på dette før, og skulle bare så inderlig ønske at jeg kunne få være i fred, skriver hun.

Hun forteller også at det trolig er lite spennende å finne på mobilen hennes, uansett.

– Jeg lever jo både lovlydig og har et privatliv som er så «kjedelig» at de færreste ville orke å snoke i det. Lite juicy stuff å hente, med andre ord, skriver hun.

41-åringen er en av landets mest kjente samlivsrådgivere. I 2006 gjorde Spitznogle sin programlederdebut på TV-skjermen i «Sexskolen» på TV3. Hun har også gitt ut plate.