Vidicdrar (Foto: Eamonn and James Clarke)
Vidicdrar (Foto: Eamonn and James Clarke)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Vidic må pakke sakene og dra - italiensk storklubb aktuell

Og Wayne Rooneys fremtid avgjøres den kommende uken. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Edinson Cavani ser ut til å være tapt for Napoli. Nå må trolig Real Madrid og Manchester City gi opp drømmen om å hente superspissen. Italienske Mediaset melder lørdag at Cavani har blitt enig med Chelsea om en femårskontrakt som vil sikre ham en årslønn på over 70 millioner kroner.

Men én ting kan hindre at overgangen ikke blir fullført. Chelsea og Napoli er foreløpig ikke blitt helt enige om overgangssummen. Mediaset hevder imidlertid at Cavani selv vil overtale Napolits president Aurelio De Laurentiis om å selge ham for mindre enn 540 millioner kroner, som Cavanis utkjøpsklausul ligger på.

Ledelsen i Manchester United er i ferd med å gjøre en verdivurdering av Wayne Rooney. Det er forventet at 27-åringen i løpet av neste uke forteller klubbens nye manager David Moyes om han planlegger å forlate klubben eller ikke. Klubben har også planlagt samtaler sammen med spilleren og hans agent Paul Stretford. Det skriver Daily Mail.

Les også: Spania straffet Italia – møter Brasil i drømmefinale
Les også: Higuain meldes «snart klar» for Arsenal: – Kan bli årets kjøp i Premier League

En annen som har en usikker fremtid på Old Trafford er midstopper Nemanja Vidic. 31-åringen skal ikke være en del av Moyes' fremtidsplaner og er dermed tilgjengelig for andre klubber. Nå melder Daily Mirror at AC Milan skal være klar til å legge inn et bud på forsvarsklippen.

Den brasilianske midtbanespilleren Paulinho er lenge blitt linket til Premier League og blant andre Tottenham. Nå kan 24-åringen, som i disse dager forbereder seg til finale i Confederations Cup, avsløre at at Tottenham informerte ham om at de ikke kom til å selge Gareth Bale i løpet av sommervinduet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NÆR TOTTENHAM: Tottenham ser ut til å ha sikret seg brasilianske Paulinho. (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)
NÆR TOTTENHAM: Tottenham ser ut til å ha sikret seg brasilianske Paulinho. (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)

Julio Cesar storspiller for tiden for Brasil under Confederations Cup. Nå skal Arsenal være svært ivrige etter å sikre seg den 33 år gamle keeperen. De skal også ønske seg Evertons Marouane Fellaini og Swanseas Ashley Williams, men godtar ikke lønningskravene spillerene setter eller prisene som klubbene krever.

Manchester City ønsker å hente inn en ny makker til kaptein Vincent Kompany i jakten på å hente tilbake seriegullet. Den som Pellegrini nå skal ha sett seg ut er ifølge Daily Mirror 30 år gamle Pepe som måtte finne seg i å sitte på benken i Real Madrid store deler av forrige sesong til fordel for Raphael Varane.

Les også: Everton avslo Manchester United-bud på Baines
Les også: Sky Sports: – Rogne på medisinsk sjekk hos Wigan

Sunderland måtte tidligere denne uken slippe den meget solide sisteskansen Simon Mignolet til Liverpool. Nå skal derimot The Black Cats ha erstatteren klar. Arsenals italienske keeper Vito Mannone skal ifølge Sunderland Echo være mannen som står mellom stengene på Stadium of Light neste sesong.

I går kom det frem at Norwich skal ha avslått et bud fra Chelsea på 45 milloner kroner for keeper John Ruddy. Ifølge London Evening Standard skal Mourinho være klar for å forbedre budet for å sikre seg gultrøyenes sisteskanse.

Artikkelen fortsetter under bildet.

CITY-AKTUELL: Kan Pepe være mannen som sørger for at Manchester City tar tilbake Premier League-tronen neste sesong. (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)
CITY-AKTUELL: Kan Pepe være mannen som sørger for at Manchester City tar tilbake Premier League-tronen neste sesong. (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)

Det har lenge florert rykter om hvor vidt Everton-forsvarer Leighton Baines kommer til å gå til Manchester United eller ikke. Nå skal uansett Patrice Evra ha uttalt at han er klar for å dra tilbake til sin tidligere klubb Monaco dersom den engelske landslagsbacken skulle komme inn portene på Old Trafford.

Tottenham skal være ute etter å hente Barcelona-spiss David Villa. London-klubben er derimot ikke villige til å møte den spanske klubbens krav på nærmere 110 millioner kroner.

Les også: «Mix» i USAs tropp til Gold Cup - kan være tapt for Norge
Les også: RBK interessert i Ciss: – Ikke noe problem for meg å gå til Rosenborg

Ståle Solbakken hentet i fjor Bakary Sako til Wolverhampton da han var manager for de oransje ulvene. Til tross for svake resultater med klubben så var likevel kjøpet av franskmannen ett av de beste som ble gjort i Championship i fjor. Nå skal 25-åringen ha bemerket seg så mye at både franske Lyon og Brede Hangelands Fulham kjemper om å signere vingen.

ØNSKET MANN: Både Manchester United og Tottenham vil ha Leighton Baines i sommer. (Foto: John Walton/Pa Photos)
ØNSKET MANN: Både Manchester United og Tottenham vil ha Leighton Baines i sommer. (Foto: John Walton/Pa Photos)