hennuie
hennuie

Aksel Hennie selger millionbilen

Prislapp: Nesten 1,2 millioner kroner.

Av Ingrid Marie Treborg

Aksel Hennie skal kvitte seg med luksusbilen sin, som har 408 hestekrefter.

Prislappen: Nesten 1,2 millioner kroner.

Det er på Twitter at skuespilleren skriver at han skal selge sin BMW X6 Hybrid.

– Selger bilen! skriver han ved en link til Finn.no-annonsen.

Her kan man lese at han vil ha 1.190.000 kroner for doningen, som i annonsen blir omtalt som intet mindre enn «Norges peneste».

Het i Hollywood

Hennie befinner seg for tiden i Budapest på filminnspillingen til «Hercules». Hovedrollen som Hercules skal spilles av Dwayne Johnsen, som startet karrieren som wrestler under navnet «The Rock».

Filmen regisseres av Brett Ratner og skal etter planen ha premiere i august 2014.

Han skal også spille mot blant andre Morgan Freeman i «The Last Knight».

– Jeg fikk en tekstmelding fra en kompis en dag etter opptak. Der sto det «hvordan har du det Aksel?». Hva skulle jeg svare på det? Og så svarte jeg: For to timer siden så sto jeg i et varmetelt med Morgan Freeman, vi snakket om jazz og nattklubber i New Orleans. Helt til han ganske rolig lukket øynene og begynte å synge på en gammel jazztune. Vi var alene i det varmeteltet, og det var ingen som kunne se hva jeg gjorde i det varmeteltet. Det eneste jeg kunne gjøre var å klype meg hardt, hardt, hardt i armen. Det var ikke en drøm. Og så lukket jeg øynene selv, og så nøt jeg. Og jeg hørte på fire-fem minutter av Morgan Freeman, jazz. Fantastisk, har Aksel fortalt «God kveld Norge».

Aksel mener at det er viktig å holde beina godt plantet på jorden.

– Jeg er realist i så måte at jeg vet at dette er noe jeg har til låns. På et eller annet tidspunkt vil det stoppe. Men så lenge det finnes, vil jeg gjerne være der, sa han.

Se intervjuet her:

710969

Det har ikke lykkes tv2.no å komme i kontakt med Hennie.