ØNSKET AV CITY: Ifølge Sky Sports vurderer City bud på enten Cavani, Gomez, Hulk eller Suarez i sommer.
ØNSKET AV CITY: Ifølge Sky Sports vurderer City bud på enten Cavani, Gomez, Hulk eller Suarez i sommer.

Her er Manchester Citys potensielle spisskjøp

– Det er naturlig at City henter en ny superspiss, mener Premier League-ekspert Claus Lundekvam.

Carlos Tevez har forlatt Manchester City til fordel for Serie A-giganten Juventus.

Selv om forrige sesongs sølvvinner i Premier League allerede har giftige angripere som Sergio Agüero Edin Dzeko i sine rekker, er klubbens nye trener Manuel Luis Pellegrini fast bestemt på å hente nye spisstjerner til Etihad i løpet av sommerens overgangsvindu.

LES OGSÅ: Higuain meldes «snart klar» for Arsenal: – Kan bli årets kjøp i Premier League

– Etter at City lot Tevez gå er det naturlig at klubben henter en ny superspiss. Manchester City har midlene og jeg tipper at vi får se at en ny toppspiss går til City i løpet av sommeren

– Naturlig at de henter ny spiss
– Etter at City lot Tevez gå er det naturlig at klubben henter en ny superspiss. Manchester City har midlene og jeg tipper at vi får se at en ny toppspiss går til City i løpet av sommeren, forteller TV 2 Sportens Premier League-ekspert Claus Lundekvam til TV 2 Sporten.

Sky Sports har sett nærmere på hvilke spisstjerner som Manchester City vurderer som potensielle signeringer.

Listen inneholder store navn som Bayern München-stjernen Mario Gomez og Napolis Edison Cavani.

– Både Gomez og Cavani er klassespillere og garantister for scoringer. De har prestert på et høyt nivå over lang tid. Lykkes Manchester City med å hente enten Gomez eller Cavani, får de en fantastisk erstatter for Tevez, konstaterer Lundekvam.

LES OGSÅ: Gerrard håper på United-trøbbel uten Ferguson

Claus Lundekvam. (Foto: TV 2)
Claus Lundekvam. (Foto: TV 2)

– Jeg ser ikke for meg at Suarez går til Manchester City. Forsvinner han fra Liverpool føler jeg meg sikker på at han går til en annen liga

Tviler på Suarez-overgang
Også Liverpools Luis Suarez er blitt koblet til Manchester City på «ryktebørsen». Men Lundekvam tviler sterkt på at den omstridte angriperen forlater Anfield til fordel for en rivaliserende klubb i Premier League.

– Jeg ser ikke for meg at Suarez går til Manchester City. Forsvinner han fra Liverpool føler jeg meg sikker på at han går til en annen liga, fastslår Premier League-eksperten.

Aston Villas Christian Benteke skal ifølge Sky Sports være aktuell for en overgang til City.

– Christian Benteke tror jeg ikke ender opp i City. I mine øyne passer han ikke inn i måten City spiller fotball på. Jeg vil tro at noen store klubber legger inn bud på ham, men jeg tror ikke City er blant disse, konstaterer Lundekvam.

LES OGSÅ: – Spissrunddansen er offisielt startet

Luis Suarez (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Luis Suarez (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

– Navas kommer til å imponere
Manchester City har tidligere i sommer sikret seg underskriften til brasilianske Fernandinho og den spanske stjernen Jesus Navas. Med en ny stjernespiss på plass er Lundekvam sikker på at gullvinnerne fra 2012-sesongen kommer til å kjempe om Premier League-tittelen kommende sesong.

– Navas er en utpreget kantspiller med en ekstrem fart som har vært meget imponerende i Confederations Cup. Han har vært en av turneringens beste spillere. Det blir veldig spennende å se ham i Premier League kommende sesong, konkluderer Lundekvam.

Ifølge Sky Sports News vurderer Manchester City et bud på en av disse spisstjernene i løpet av sommerens overgangsvindu:

  • Edinson Cavani - Napoli
  • Mario Gomez - Bayern München
  • Christian Benteke - Aston Villa
  • Hulk - Zenit St. Petersburg
  • Luis Suarez - Liverpool

DEBATT:
Hvilken spiss tror du Manchester City kjøper i sommer? Ta debatten i kommentarfeltet under!