Shamrock Rovers fans på tribunen. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Shamrock Rovers fans på tribunen. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

3.-divisjon og irsk fotball spilles fredag

Tornado og Shamrock får tillit

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Tornado Måløy - Stryn H: 1,72 U: 4,60 B: 2,55 (Ny odds 1,60)

Drogheda United - Shamrock Rovers O: H: 3,95 U: 3,15 B: 1,65

Totalodds: 2,82

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.) Merk oddsen svært ofte reduseres på spillforslagene i Tippesaken. På ni av de siste elleve forslagene har oddsen blitt satt ned, så det lønner seg altså å være rask på avtrekkeren.

Lever spillet her

Tornado Måløy - Stryn H: 1,72 U: 4,60 B: 2,55

Disse naboene er om lag like gode så langt. Tornado har vunnet to på rad hjemme, 3-1 over Radøy/Manger i forrige hjemmekamp. Sist tok de ledelsen tre ganger i bortekampen mot Vadmyra, men det endte med 4-5-tap. Med mannskapet til vertene ser det nå rimelig bra ut. Stryn slo Radøy/Manger borte og Vadmyra hjemme som favoritter før de tapte 0-1 hjemme for solide Varegg. Tobias Evebø (f/m) fikk en smell sist, og det er usikkert om han rekker denne. Petter Hammer (f/m) skal i tillegg være suspendert. Tornado vant 2-1 da lagene møttes i cupkvalifisering i vår, og de har hatt et godt tak på Stryn hjemme de siste årene. H forsøkes til 1,72.

Drogheda United - Shamrock Rovers O: H: 3,95 U: 3,15 B: 1,65

Drogheda er nr. 8. Etter en oppløftende start tapte de alle de fire siste før oppholdet. 0-1 hjemme for Dundalk ble etterfulgt av 0-1 borte for Cork. I denne er de krafitg svekket. Alan Byrne (f), Alan McNally (f), Ryan Brennan (m) and David Cassidy (m) er alle suspenderte. Phillip Hand (f) og Eric Foley (m) er skadet, så det blir tynt på benken i kveld. Shamrock har åtte poeng mer enn dagens motstander. De har 4-3-0 siden forrige nederlag, og vant de tre siste før seriepausen. Etter 2-1 borte over Cork ble det 1-0 hjemme over Limerick. David Elebert (f) er ute, men svært sentrale Mark Quigley (f) er tibake etter skadeopphold. Shamrock vant hele 7-1 da lagene møttes i finalen i Sentanta Sports Cup i mai og mot et svekket Drogheda må de ha gode seierssjansers igjen. 1,65 for B kjøpes.

Få gratis kortleser her