WHAT TO DO? Nicklas Bendtner må ta stilling til om han vil ha penger eller skal spille fotball. (Foto: Fabio Ferrari/Ap)
WHAT TO DO? Nicklas Bendtner må ta stilling til om han vil ha penger eller skal spille fotball. (Foto: Fabio Ferrari/Ap)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Arsenal selger «verdens beste»

Og Chelsea fikk nei i forsøk på å kjøpe landslagskeeper. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Så ser det ut til at Arsenal endelig skal klare å kvitte seg med Nicklas Bendtner. «Verdens beste spiss» skal ha takket nei til Borussia Dortmund for to år siden fordi klubben ikke var stor nok for ham. Etter to mislykkede utlån til Sunderland og Juventus, har The Gunners funnet en klubb som er villig til å overta dansken permanent. Interessen fra Eintracht Frankfurt ble kjent for en drøy uke siden, og nå skriver Daily Mirror at dansken er svært nær en overgang til laget som ble nummer seks i Bundesliga. Bendtner har klart å holde seg i rampelyset selv om det begynner å bli noen år siden han spilte en god fotballkamp. Fyllekjøring og festing har holdt navnet hans varmt. Noe som fikk Tuttosport til å skrive en artikkel med tittelen «Hvordan bli et idol uten å score mål», hvor de omtalte Bendtner som «spissenes Keith Richards og angripernes Rod Stewart».

Les også: Spania straffet Italia – møter Brasil i drømmefinale
Les også: Higuain meldes «snart klar» for Arsenal: – Kan bli årets kjøp i Premier League

Og med seg fra Arsenal til Tyskland får han trolig Johan Djourou. Den sveitsiske forsvarsspilleren var så godt som klar for Hannover 96 for noen dager siden, men nå melder Hamburger Morgenpost at Djourou havner i Hamburger Sportverein. Bundesliga-klubben leier 26-åringen, men har sikret seg en kjøpsopsjon når utlånet går ut.

Andreas Cornelius er nå den dyreste spilleren som er solgt fra Skandinavia. Cardiff betaler 76 millioner kroner for FC København-spissen, noe som er en knapp million mer enn Rosenborg fikk fra Valencia for John Carew. Det er også fem millioner mer enn Malmö FF fikk for Zlatan Ibrahimovic da de solgte ham til Ajax, skriver BT.

Artikkelen fortsetter under bildet.

DYR MANN: Andreas Cornelius ble den dyreste spilleren som er
  solgt ut av Skandinavia da han gikk til Cardiff. (Foto: Tariq Mikkel
  Khan/Ap)
DYR MANN: Andreas Cornelius ble den dyreste spilleren som er solgt ut av Skandinavia da han gikk til Cardiff. (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ap)

Everton avslo Manchester Uniteds bud på nærmere 120 millioner kroner for Leighton Baines. Men Daily Mirror skriver at et nytt bud er ventet innen kort tid. Manchester United skal være villig til å strekke seg til nærmere 135 millioner kroner, mens Everton skal være åpne for å la seg prute ned til i underkant av 180 millioner. Et lite gap i verdivurderingen av venstrebacken der altså.

Blir Baines værende i Everton, kan han få prøve seg på trening mot hurtigtoget Nathan Redmond. Høyrevingen fra Birmingham har bedt klubbledelsen om å vente med å selge ham til det kommer et bud fra Everton. Birmingham har allerede akseptert bud fra Swansea og Norwich, skriver Daily Mirror.

Les også: Everton avslo Manchester United-bud på Baines
Les også: Sky Sports: – Rogne på medisinsk sjekk hos Wigan

Henrikh Mkhitaryan er blitt en gjenganger i ryktespaltene. Armeneren er ønsket av Liverpool, lot være å møte opp på treningsleir med Sjakthar Donetsk og ble avbildet på et hotell i London. Nå har Sky Italia funnet frem kalkulatoren og lagt sammen to og to, og fått til svar at Mkhitaryan trolig var i møte med Tottenham siden han var i London, skriver 101greatgoals.com. Sjakthar Donetsk er lei av å vente på midtbanespilleren og er villig til å la ham gå. Men de skal ha penger på labben. Og nå er styrtrike Anzji Makhatsjkala også kommet på banen, skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET OVERALT: Henrikh Mkhitaryan er ønsket av flere klubber
  etter at Sjakthar Donetsk åpnet for å selge ham. (Foto: Stephen Pond/Pa
  Photos)
ØNSKET OVERALT: Henrikh Mkhitaryan er ønsket av flere klubber etter at Sjakthar Donetsk åpnet for å selge ham. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Swansea-manager Michael Laudrup er aktiv på overgangsmarkedet for tiden. Torsdag sikret han seg Jordi Amat fra Espanyol. Midtstopperen har ifølge Daily Mirror signert en fireårskontrakt med waliserne.

Men mer spennende for Swansea-fansen er det at Wilfried Bony skal være på vei fra Vitesse, melder The Guardian. Torsdag gikk det rykter om at ivorianeren var klar for Swansea. Men senere på dagen gikk klubben ut og sa at Bony fortsatt ikke var solgt. 24-åringen scoret 31 mål på 30 kamper i Eredivisie forrige sesong. Men høyt scoringssnitt i Nederland betyr ikke nødvendigvis suksess i Premier League. Det kan nok både Afonso Alves og Mateja Kezman skrive under på.

Les også: «Mix» i USAs tropp til Gold Cup - kan være tapt for Norge
Les også: RBK interessert i Ciss: – Ikke noe problem for meg å gå til Rosenborg

Jose Mourinho lot Thibaut Courtois bli værende på lån i Atletico Madrid, men er likevel bekymret over keepersituasjonen i Chelsea. En skade på Peter Cech vil bety krise. Ifølge The Sun skal Chelsea ha fått et bud på 45 millioner kroner for John Ruddy avslått av Norwich. 26-åringen avlyste bryllupet sitt da han kom med i Englands EM-tropp for to år siden. Bare for å bli skadet og gå glipp av mesterskapet. Norwich krever det dobbelte for å la keeperen gå.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET AV CHELSEA: Chelsea fikk nei til sitt bud på Norwich-keeper
  John Ruddy. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
ØNSKET AV CHELSEA: Chelsea fikk nei til sitt bud på Norwich-keeper John Ruddy. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

West Ham har sikret seg Andy Carroll. Nå er de i ferd med å sikre seg en ving til å slå innlegg som Carroll kan stange i mål. Ecuadorianske Jefferson Montero skal ifølge The Guardian være på vei fra meksikanske Morelia. 23-åringen er også ønsket av Everton.

Les også: Isco er klar for Real Madrid
Les også: Arsjavin skrev under for Zenit

Ricardo Rodriguez er plutselig blitt et veldig hett navn. Og mindre het blir han ikke når det blir kjent at både Real Madrid og Monaco vil ha venstrebacken. 20-åringen har hatt en imponerende sesong både for Wolfsburg og Sveits. Carlo Ancelotti ønsket å hente Rodriguez til Paris Saint-Germain forrige sesong, og er fortsatt interessert nå som han har byttet jobb, skriver Bild.

Artikkelen fortsetter under bildet.

POPULÆR KAR: Ricardo Rodriguez er koblet til Real Madrid og
  Monaco. (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)
POPULÆR KAR: Ricardo Rodriguez er koblet til Real Madrid og Monaco. (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)

Dos Santos-navnet funker ikke så godt i Barcelona. Både Giovani Dos Santos og lillebror Jonathan Dos Santos ble hausset opp som kjempetalenter da de kom fra Mexico til klubben. Men ingen av dem klarte å slå igjennom i den katalanske storklubben. Storebror fikk en etterlengtet opptur i karrieren i Mallorca forrige sesong, til tross for at klubben rykket ned. En rekke klubber ønsker seg den offensive midtbanespilleren. Nå melder Marca at Jonanthan er på vei til Anderlecht. Men både Real Betis og Celta er også interessert i 23-åringen.

Les også: Gerrard håper på United-trøbbel uten Ferguson
Les også: Stjernen: – Har ikke tatt stilling til om jeg kommer til å gå til rettssak

Barcelona har ikke gitt opp håpet om å beholde Thiago Alcantara. De skal ha nye samtaler med midtbanespilleren. Og har nå tatt et steg mot å sikre seg ham ved å få lillebror Rafinha Alcantara til å signere en ny treårskontrakt, skriver AS.

Dimitri Payet er blitt koblet til flere Premier League-klubber, men nå er det klart at kantspilleren fortsetter karrieren i Marseille. L'Equipe skriver at bare en medisinsk test gjenstår før han er klar for klubben.

TIL MARSEILLE: Dimitri Payet skal spille for Marseille neste
  sesong. (Foto: DENIS CHARLET/Afp)
TIL MARSEILLE: Dimitri Payet skal spille for Marseille neste sesong. (Foto: DENIS CHARLET/Afp)