Isco (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Isco (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Isco er klar for Real Madrid

Klubbene bekrefter at 21-åringen skifter beite.

Real Madrid og Málaga bekrefter torsdag at supertalentet Isco (21) er klar for Madrid-klubben.

Han har skrevet under en femårsavtale med Real, som tirsdag ansatte Carlo Ancelotti som sin nye trener.

– Vi er blitt enige både med klubben og spilleren, sier Real Madrid-president Florentino Pérez til den spanske radiokanalen RNE.

220 millioner
Overgangssummen for Isco, som scoret tre mål da det spanske U21-landslaget vant U21-EM tidligere i juni, skal ifølge spanske medier ligge på rundt 220 millioner kroner.

En av Iscos U21-scoringer var en perle i semifinalen mot Norge.

Isco har storspilt for Málaga de to siste sesongene, og midtbanespilleren har notert seg for 14 mål på 69 La Liga-kamper. Han hjalp også laget til kvartfinale i Mesterligaen forrige sesong.

«Golden Boy 2012»
Isco vant «Golden Boy 2012», en pris den italienske avisen Tuttosport hvert år deler ut til Europas beste fotballspiller under 21 år.

Det er først og fremst Manchester City som har gitt Real Madrid kamp om Isco. Den nye City-manageren, Manuel Pellegrini, har vært Málaga-trener siden 2010 og drømte om å få med seg sin elev til Manchester. Nå er den drømmen knust.

Isco vil konkurrere med blant andre tyske Mesut Özil om den offensive midtbanerollen. Brasilianske Kaka, argentinske Angel di Maria og Luka Modric kan også spille i den rollen, så Real Madrids nye trener Carlo Ancelotti har fått et luksusproblem.

Isco er klubbens annen nye spiller, for nylig sikret klubben seg også 21 år gamle Daniel Carvajal fra Leverkusen.

(©NTB/TV 2 Sporten)